H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 13 Temmuz 2021 #1 Pokemon GO denemek istedim yeni hesap açtım fakat bu ekranda kaldı. Herhangi bir etkileşime girmiyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum? Deneyimli olan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi? Dosya Ekleri IMG_20210713_110734.jpg 36,6 KB · Görüntüleme: 69
Pokemon GO denemek istedim yeni hesap açtım fakat bu ekranda kaldı. Herhangi bir etkileşime girmiyor. Acaba ben mi bir şeyi yanlış yapıyorum? Deneyimli olan arkadaşlar varsa beni aydınlatabilir mi?
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 13 Temmuz 2021 #2 Hocam erkek veyahut kadın karaktere tıklamayı hiç denediniz mi?
Nemai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.187 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #3 Bende de aynısı oldu. Konumunuzu açın ve oyunu kapatıp açın, düzelecektir.
H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 13 Temmuz 2021 #4 Dominic dedi: Hocam erkek veyahut kadın karaktere tıklamayı hiç denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın her köşesine dahil tıkladım. Nemai dedi: Bende de aynısı oldu. Konumunuzu açın ve oyunu kapatıp açın, düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Konum sayesinde seçebildim teşekkürler. Son düzenleme: 13 Temmuz 2021
Dominic dedi: Hocam erkek veyahut kadın karaktere tıklamayı hiç denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ekranın her köşesine dahil tıkladım. Nemai dedi: Bende de aynısı oldu. Konumunuzu açın ve oyunu kapatıp açın, düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Konum sayesinde seçebildim teşekkürler.