Pokki virüslü program

Freemen

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Pokki diye bir yazılımı indirip kurdum. Sabit diskin özelliklerini, derecesini falan gösteriyor. Arkasında bir sürü lanetçe virüs kurdu. Programı kaldırdım ama arka plan da hep çalıştığı kesin.

Yeniden başlatıyorum pc'yi kendini açmaya çalışıyor başlangıçtan da sildiğim halde ve açamıyor exe hatası veriyor. Klasörlerini sildim. Bu işi kökten çözecek yokmu nasıl kurtulabilirim bundan. Görev çubuğuna da ikonunu koymuş silinmiyor.

Regeditte ki verilerini aratıp sildim. Sırf 2 klasörünü silemedim, açık olduundan silinmiyor diyor. Arka planda çalıştığı kesin. Yokmu çözebilecek? Formatla uğraşmak istemiyorum. Daha 1 ay olmadı windows 8.1 yüklediğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Unlocker ile işlemi bitirip silebilirsiniz klasörleri...

Nasıl olacak o Unlocker programıyla ismini taratıp klasörleri açık olduğu halde silebilecek mi. Ayrıca bu program yanında eklenti kuruyor mu?

Buda söylediğim lanet pokki yazılımının görev çubuğundaki ikonu.

Unlocker, Windows'un silemediği klasörlerdeki işlemleri doldurur. Bahsettiğiniz o 2 klasmrü siler... Ama en iyisi fabrika ayarları (halk diliyle format)...

Unlocker bir fayda etmedi. The miler dediklerini uyguluyorum dosyanın inmesini bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

A2 cmd klasörü içerisine .bat dosyasını atın yazıyor ama a2cmd klasörü yok çıkan arşivden sadece bunlar var.

Detaylı anlatırmısınız.

Yaptım galiba. a2cmd klasörüne .bat dosyasını attım ve çalıştırdım sonra Quarantine diye bir BOŞ klasör açtı?

O çıkardığın dosyaları yeni bir klasörin içerisine at veya bat dosyasını direkt masaüstüne ekle.

Tarama bittiğinde log dosyası oluşturacak. Konuyu dikkatli olursanız orada detaylı belirttim. Tarama çok kısa sürmez. Tarama esnasında bulduğu zararlıları karantinaya atacak ve zararlıyı inaktif edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…