Metnopat Centipat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Pokus uygulamasından numarayı değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor. Ben de hesabı kapatacaktim ama hesaba kayıtlı kart var o iptal olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Pokus uygulamasından numarayı değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor. Ben de hesabı kapatacaktim ama hesaba kayıtlı kart var o iptal olur mu?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 20 Mart 2023 #2 Cep telefonu güncelleme işlemlerini Pokus müşteri hizmetleri hattı aracılığı ile yapabilirsiniz.
ibo4techno Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Özel Güvenlik 21 Mart 2023 #3 Metnopat dedi: Pokus uygulamasından numarayı değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor. Ben de hesabı kapatacaktim ama hesaba kayıtlı kart var o iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesap kart gider bu nedenle müşteri hizmetleri arayarak kayıtlı numarayı güncellemek istiyorum demeniz daha kolay pratik olanı.
Metnopat dedi: Pokus uygulamasından numarayı değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor. Ben de hesabı kapatacaktim ama hesaba kayıtlı kart var o iptal olur mu? Genişletmek için tıkla... Hesap kart gider bu nedenle müşteri hizmetleri arayarak kayıtlı numarayı güncellemek istiyorum demeniz daha kolay pratik olanı.