Polaris (Witcher), tam ölçekli üretim aşamasına girdi!

CD Projekt RED'in The Witcher 4 ile ilgili pazarlama olarak ''A New Saga'' ifadesini kullanıyor olması hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor olmak ile birlikte Cyberpunk 2077'den sonra Polonyalı ekibin eskisi gibi bir güvencesi kalmış olduğunu söyleyebilmek mümkün değil. Yine de bu ekip konu The Witcher olduğu zaman farklı bir kafa yapısı ile çalışıyor.

The Witcher serisinin ilk oyunu benim için üçüncü oyundan bile daha özel bir yere sahip olduğu için ilk oyun ile ilgili olan Remake iddiası daha fazla heyecanlandırıyor. Cyberpunk 2077 çıkış yapmamış olsaydı çoktan oynanılabilecek olan The Witcher 4'ün 2026-2027 yılında bile oynanılıp oynanılamayacağından emin değilim.

Umarım oyunu hızlı bir şekilde çıkartabilmek için hiç etmezler..

Son düzenleme:
Cyberpunk 2077'de büyük bir hata yaptılar, erken çıkarak. Çünkü oyun 4 yıl boyunca geliştirilmişti, güncellemeleri sayarsak bu süre 6 yıla çıkıyor. Kendileri sürekli bir daha yapmayacaklarını belirtiyorlar. Bu sefer oyunu yaparken daha emin adımlar atıyorlar. Zaten Cyberpunk yüzünden firma az daha batıyordu. Bir daha böyle bir hata yapmazlar, 2. şansları yok. O yüzden sorun olmayacak, her türlü sağlam çıkaracaklar.

The Witcher remake devam ediyor. Polaris (Yeni Witcher) çıktıktan sonra çıkacak. Bakalım eski oyuna ne kadar sadık kalacaklar, umarım güzel olur.

Ben direkt 2026'da çıkar diyorum, ama 2027'ye de sarkabilir, belli olmaz. 1-2 gün önce yeni haberler çıktı, trailerın 1-2 sene içinde geleceğini söylediler. Ayrıca oyunun 2020 yılında geliştirilmeye başlandığı söylentisi var. 2022'de duyurdu, 2024'e kadar ön geliştirme aşaması resmi olarak 4 yıl sürdü. Ama 2020'yi sayarsak 6 yıl oluyor. 2024'te tam geliştirme aşamasına girince 2026'ya kadar resmi olarak 6 yıl geliştirmiş olacaklar ki bu bence oldukça yeterli bir geliştirme süreci.

Şimdi adamlar ölçek konusunda kıyas yapmış ama bu kıyas anlam yüklenecek veya heyecan yaratacak bir kıyas bir değil. Witcher 4 gibi bir oyunun firmanın en iyi ve en büyük ölçekli oyun olması çok olası. Bunu kendileri söylemese bile biz kendimiz de böyle düşünürüz zaten.

Yani bir Youtuberın "aman allahım açıklamaya bak çok yükseldim kafayı yicem" şeklindeki açıklamarına deli oluyorum. Bu şekilde firmanın da kimyasını bozuyor oyuncuların da. Basit bir açıklama bu ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…