ugursbt Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 48 Yer Ankara Daha fazla Meslek Pvc montaj ve üretim 18 Kasım 2013 #1 Arkadaşlar bilgisayarda kurulu bir pvc çizim programı var ve bu programın kurulum cd'si yok, bilgisayardan setup halinde alma şansım varmı? Varsa nasıl olur bu işlem.
Arkadaşlar bilgisayarda kurulu bir pvc çizim programı var ve bu programın kurulum cd'si yok, bilgisayardan setup halinde alma şansım varmı? Varsa nasıl olur bu işlem.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Kasım 2013 #2 Nasıl kurdu iseniz o şekilde kurun. Kurulu klasörü başka bir bilgisayara taşıyıp çalıştıramıyorsanız dediğinizi yapamazsınız.
Nasıl kurdu iseniz o şekilde kurun. Kurulu klasörü başka bir bilgisayara taşıyıp çalıştıramıyorsanız dediğinizi yapamazsınız.
ugursbt Hectopat Katılım 24 Ekim 2013 Mesajlar 48 Yer Ankara Daha fazla Meslek Pvc montaj ve üretim 18 Kasım 2013 #3 Murat5038 dedi: Nasıl kurdu iseniz o şekilde kurun. Kurulu klasörü başka bir bilgisayara taşıyıp çalıştıramıyorsanız dediğinizi yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Programı ben kurmadım iş yerimdeki pc'den almam gerek programı evdeki bilgisayara kuracam. Ama nasıl işte. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2013
Murat5038 dedi: Nasıl kurdu iseniz o şekilde kurun. Kurulu klasörü başka bir bilgisayara taşıyıp çalıştıramıyorsanız dediğinizi yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Programı ben kurmadım iş yerimdeki pc'den almam gerek programı evdeki bilgisayara kuracam. Ama nasıl işte.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 18 Kasım 2013 #4 Ücretli olduğu için daha detay veremem, kim kurdu/kuruyor ise ondan isteyeceksiniz yada programfilesdaki bölümden kopyalayıp deneyeceksiniz.
Ücretli olduğu için daha detay veremem, kim kurdu/kuruyor ise ondan isteyeceksiniz yada programfilesdaki bölümden kopyalayıp deneyeceksiniz.