17 yasindayim ilk defa gercek silah denedim. NK12 sarsilmaz celik govde ile atis yaptim, diger tufegin adini bilmiyorum. İlk atisim, kulaklık takmadim. Gercek silah sesini duymak istedim, cok guzel bir sesi var. Sizin dusunceleriniz?
Elimdeki silah en agir silahti oradaki, yeni baslayan silahlarini almadim. En agirini aldim bilerek.
17 yasindayim ilk defa gercek silah denedim NK12 sarsilmaz celik govde ile atis yaptin diger tufegin adini bilmiyorum ilk atisim kulaklık takmadim gercek silah sesini duymak istedim cok guzel bir sesi var. Sizin dusunceleriniz?
Elimdeki silah en agir silahti oradaki yeni baslayan silahlarini almadim, en agirini aldim bilerek.
Ben kucuk segirdeyim basoa segre gitmistim bir ilcesine orada tek bu vardi bize 30 tl dediler mermi basi mermiler 9mm mis tufek vardi bi tane ve 16 tane silah cesidi vardi
Ben kucuk segirdeyim basoa segre gitmistim bir ilcesine orada tek bu vardi bize 30 TL dediler mermi basi mermiler 9mm mis tufek vardi bir tane ve 16 tane silah cesidi vardi