Poligon'da yaptığım atışlar nasıl?

poyriho

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
18 yaşına dün girdim ve bunun kendimce özel olması içinde poligona gittim. Hayatımda elime hiç silah almadım bu yüzden de hiç silah tecrübem yok. Bayağı bir sıktım hem tabanca hem de tek tek atan bir silah ile. Sizce atışlarım nasıl. 1.5 2 ay sonra bir daha gitmeyi düşünüyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20250517-WA0002.jpg
    IMG-20250517-WA0002.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG-20250517-WA0004.jpg
    IMG-20250517-WA0004.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
soldaki 20-25 metreydi tabanca ile. sağdaki 15-20 metre tek tek sıkan bir tane silah ile. silahın adını unuttum ondan böyle diyorum.
Tabanca da mermiler doğru da gitmiş olsa biraz bağımsız gibi :) İlk defa gitmenize göre bence gayet iyi çünkü dışarı taşan sadece 4 iz var tabanca ile.

Silah konusunda da mermiler isabetli olsa da biraz bağımsız gibi. Dışarı taşan izler var. İlk atışa göre bence gayet iyi. İlk kez silah alan birine göre isabetli yani.

Tabanca ve silah tepmesiyle ilk kez karşılaşan birisin ve tekrardan nişan alıp ateş ediyorsun. Ve onda da genel olarak çerçeveyi tutturuyorsun. Bence gayet yeterli.

Tabanca da mermiler doğru da gitmiş olsa biraz bağımsız gibi :) ilk defa gitmenize göre bence gayet iyi çünkü dışarı taşan sadece 4 iz var tabanca ile.

Silah konusunda da mermiler isabetli olsa da biraz bağımsız gibi. Dışarı taşan izler var. İlk atışa göre bence gayet iyi. İlk kez silah alan birine göre isabetli yani.

Tabanca ve silah tepmesiyle ilk kez karşılaşan birisin ve tekrardan nişan alıp ateş ediyorsun. Ve onda da genel olarak çerçeveyi tutturuyorsun. Bence gayet yeterli.

Hocam ben daha fazla atış yaptım, toplam 166 mermi attım fakat onları çekmedim. O yüzden sadece bu ikisini attım. Aslında toplam olarak 4 değil, 6 mermi kaçırdım o kadar mermi arasından.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben daha fazla atış yaptım, toplam 166 mermi attım fakat onları çekmedim. O yüzden sadece bu ikisini attım. Aslında toplam olarak 4 değil, 6 mermi kaçırdım o kadar mermi arasından.
Tutturulan mermi oranı yükseldi hocam :D Ben iyi diyordum, siz daha iyi yaptınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı