Polis olabilir miyim?

Miaker47

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi ben 2007.03.16 doğumluyum, geçen sene sınava giremedim yaşımdan dolayı. Bu yıl mezun senem, herhangi bir sorun olabilir mi? Emin olmak istiyorum.

Boy kilo ve sağlık durumun önemli dostum girebilirsin eğer dediklerim yerinde ise.

Boy kilo ve sağlık durumun önemli dostum girebilirsin eğer dediklerim yerinde ise.

Hocam vücut kitle endeksim uyumlu 1.82 73kg yum sadece gözlerime baktırdım sağ 0.50 sol 0.75 astigmat okdr parkurda hazırlanmaya başlayacağım 1 aya eski BESYO ogrencisiyim zaten geçen sene BESYO'ya hazirlandim yani onun dışı mülakatta inşallah sorun olmaz torpil vs sokturmak istemiyorum.

Dostum kilon boyun mükemmel gözlerde her göz için 2 derece miyop ve astigmat sorun çıkarmıyor farkkettiysen bazı polisler gözlüklü sorum çıkarmaz yolun açık olsun

Dostum kilon boyun mükemmel gözlerde her göz için 2 derece miyop ve astigmat sorun çıkarmıyor farkkettiysen bazı polisler gözlüklü sorum çıkarmaz yolun açık olsun.

Hocam son sorum olacak miyop la astigmat ayrımı hesaplanıyor yoksa Total hepsi 2'yi gecmeyecek mi?

Dostum her göz ayrı hesaplanıyor derece sağ göz için maksimum 2 sol göz için maksimum 2 totelde 4'ü geçerse sağlıktan elenirsin maalesef.

Dostum her göz ayrı hesaplanıyor derece sağ göz için maksimum 2 sol göz için maksimum 2 totelde 4'ü geçerse sağlıktan elenirsin maalesef.

Tamamdır hocam anladım çok teşekkür ederim Allah'a emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…