Polis olmak için açık öğretimden okumak sorun olur mu?

veysel000

Hectopat
Açık öğretimden yönetim bilişim sistemleri okuyorum, 4 yıllık 2. senesindeyim. Polis olmaya karar verdim, PMYO ile giriş yapmayı düşünüyorum. Açık öğretimden okumam polis olmama engel olur mu? Tamamen kaydımı silmeli miyim? Bilgili arkadaşlar yardimci olursa mutlu olurum.

Lise mezunu olmanız yeterlidir, askerliği yaptıysanız 26, yapmadıysanız 24 yaşına kadar lise mezunu olarak PMYO başvurabilirsiniz. Aynı zaman da üniversite de okuyabilirsiniz. Önlisans veya lisans mezunu iseniz de POMEM başvurusu yapıyorsunuz.

Peki hocam polislik hakkında ne düşünüyorsun. Gerçekten son çare mi?

Peki hocam polislik hakkında ne düşünüyorsun. Gerçekten son çare mi?
Benim en büyük hayalim polislik, bu sorunu yanıtlamak istemem çünkü polisliği son çare olarak görüyorsan olmamalısın. Parası, son çare olduğu için yapılıcak bir meslek değil.

Benim en büyük hayalim polislik, bu sorunu yanıtlamak istemem çünkü polisliği son çare olarak görüyorsan olmamalısın. Parası, son çare olduğu için yapılacak bir meslek değil.
Son çare olarak düşünmüyorum. Toplumda polislik son çaredir gibi bir algı var. Elbet denk gelmişsindir. Ondan bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…