S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #21 TacsizKralTR dedi: Bende o yüzden giren ve bilgi sahibi olan kişilerden yardım istiyorum. Ayrıca polisliğin çalışma saatleri nasıl 8/24 yazıyor internette bu ne demek ? Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim, bu sorulara en güzel cevabı aktif çalışan bir polis verebilir. Bir polis merkezine ya da gördüğün polise soruları sor.
TacsizKralTR dedi: Bende o yüzden giren ve bilgi sahibi olan kişilerden yardım istiyorum. Ayrıca polisliğin çalışma saatleri nasıl 8/24 yazıyor internette bu ne demek ? Genişletmek için tıkla... Güzel kardeşim, bu sorulara en güzel cevabı aktif çalışan bir polis verebilir. Bir polis merkezine ya da gördüğün polise soruları sor.
TacsizKralTR Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #22 SdtCngz dedi: Güzel kardeşim, bu sorulara en güzel cevabı aktif çalışan bir polis verebilir. Bir polis merkezine ya da gördüğün polise soruları sor. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden sordum işte belki bilgili olan birisi vardır da yardımcı olur diye.
SdtCngz dedi: Güzel kardeşim, bu sorulara en güzel cevabı aktif çalışan bir polis verebilir. Bir polis merkezine ya da gördüğün polise soruları sor. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden sordum işte belki bilgili olan birisi vardır da yardımcı olur diye.
S SdtCngz Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 2.246 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #23 TacsizKralTR dedi: Bende o yüzden sordum işte belki bilgili olan birisi vardır da yardımcı olur diye. Genişletmek için tıkla... Aktif olan bir polis memuru da burada vaktini harcayıp sorularını cevaplandırmaz. Zaten canın çıkıyor çalışırken.
TacsizKralTR dedi: Bende o yüzden sordum işte belki bilgili olan birisi vardır da yardımcı olur diye. Genişletmek için tıkla... Aktif olan bir polis memuru da burada vaktini harcayıp sorularını cevaplandırmaz. Zaten canın çıkıyor çalışırken.