Polis olmak mı, astsubay olmak mı?

Dostum arkadaş bir soru sormuş bende ona cevap verdim polemiğe gerek yok bence benim görüşüm bu

Polis olmak mı daha iyi astsubay olmak mı?

Polis olmak mı daha iyi astsubay olmak mı?
Reis Görev ve alan itibari ile Türk Silahlı Kuvvetleri ( Hamyo, Kamyo, Damyo) veya Jamyo veya Üniversite mezunu Jsga Astsubay olabilirsin. Astsubay olman daha iyi olabilir fakat içinden ne geliyorsa onu olmanı tavsiye ederim. Polis için ise 4 yıllık lisans mezunu olursan Pomeme girip Üniversite bitince çok böyle avantajın olur kariyer yaparsın. Lise sonmusun bende Üniversite 1. Sınıfım Pomem hedefim spor konusunda çalışmaya başlayacağım Allah yolunu açık etsin.

2 yıllık üniversite mezunuyum

Abi bende şuan Üniversite 1. Sınıfım 4 yıllık lisans en başından beri amacım buydu gerçekten Polis olmak istiyorum eğer o dönem gerekli şartlar olgunlaşırsa Astsubay olmak istiyorum. Disiplin içinde yaşamayı seviyorum yapı olarak uygunum diyebilirim spor konusunda eksiğim yani gym konusunda kitap okuma her alanda kendimi geliştirmeye çalışıyorum 15 yaşımdan beri . Zaten zorlu bir hayat geçirdim işte aile engel oldu bana o yüzden sivilden devam etmek zorunda kaldım sonuna kadar ciddiyim. 1 kişi okuldayken demişti sen Subay olsana niye buralarda sürünüyorsun . Herkesin kendine göre bir yeteneği isteği yapısı var. Gece çalışmak, nöbet hepsine hazırım lafta değil yaparım yani bundan kendimi anlatmaya çalışıyorum abi yardım istiyorum yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Sağlık konusunda da bi 4 yıl toparlanma her açıdan bu 4 yılı çok iyi geçirmek ve Polis veya Astsubay olmak amacım Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…