zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 27 Kasım 2024 #1 Merhaba ben liseyi bitirince polislik sınavına girmek istiyorum çok zor mu?
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #2 Size bağlı hocam. Fiziksel olarak kendinizi geliştirmeniz iyi olur.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Sınav mı polislik mi anlamadım ?
zeeQ Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 1.273 Çözümler 6 27 Kasım 2024 #4 LorenzoMatterhorn dedi: Sınav mı polislik mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sınav. Los dedi: Size bağlı hocam. Fiziksel olarak kendinizi geliştirmeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor.
LorenzoMatterhorn dedi: Sınav mı polislik mi anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sınav. Los dedi: Size bağlı hocam. Fiziksel olarak kendinizi geliştirmeniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #5 zeeQ dedi: Sınav. Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Sen daha polis olmadan korkmaya başlamışsın. Azıcık kendine güvenin olsun.
zeeQ dedi: Sınav. Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Sen daha polis olmadan korkmaya başlamışsın. Azıcık kendine güvenin olsun.
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #6 zeeQ dedi: Sınav. Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmış sorulardan ilerleyebilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız sizin için o kadar kolay olur. Aşırı bir zorluğu yok.
zeeQ dedi: Sınav. Fiziksel olarak kendimi yeterli görüyorum fakat sınavın zorluğu beni korkutuyor. Genişletmek için tıkla... Çıkmış sorulardan ilerleyebilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız sizin için o kadar kolay olur. Aşırı bir zorluğu yok.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #7 Los dedi: Çıkmış sorulardan ilerleyebilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız sizin için o kadar kolay olur. Aşırı bir zorluğu yok. Genişletmek için tıkla... Kaç kere girdin de aşırı bir zorluğu yok diyorsun ? Sadece merak ettim.
Los dedi: Çıkmış sorulardan ilerleyebilirsiniz. Ne kadar çalışırsanız sizin için o kadar kolay olur. Aşırı bir zorluğu yok. Genişletmek için tıkla... Kaç kere girdin de aşırı bir zorluğu yok diyorsun ? Sadece merak ettim.
Los Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eğitim koçu 27 Kasım 2024 #8 LorenzoMatterhorn dedi: Kaç kere girdin de aşırı bir zorluğu yok diyorsun ? Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... İnternetten çıkmış sorulara ulaşabilirsin. YKS ile kıyaslarsan sonucu görürsün hocam.
LorenzoMatterhorn dedi: Kaç kere girdin de aşırı bir zorluğu yok diyorsun ? Sadece merak ettim. Genişletmek için tıkla... İnternetten çıkmış sorulara ulaşabilirsin. YKS ile kıyaslarsan sonucu görürsün hocam.
Mikailcebrailov Femtopat Katılım 3 Kasım 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #9 Ben açık lisedeyim seneye polislik sınavına gireceğim 2026 PMYO. Açık lisede olmama rağmen konuları çok iyi işliyorum azim ve disiplin ilen yapabilirsin.
Ben açık lisedeyim seneye polislik sınavına gireceğim 2026 PMYO. Açık lisede olmama rağmen konuları çok iyi işliyorum azim ve disiplin ilen yapabilirsin.