L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.790 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer Dün 22:13 #21 RegainTR dedi: Küçük şehirlerde genelde çok sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Küçük şehirde çalışabilecek misin? Ayrıca küçük şehirde çalışırsan da başka bir şehre yerleşme masrafın olacak.
RegainTR dedi: Küçük şehirlerde genelde çok sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Küçük şehirde çalışabilecek misin? Ayrıca küçük şehirde çalışırsan da başka bir şehre yerleşme masrafın olacak.
RegainTR Centipat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:14 #22 backspace1177 dedi: Eski bir basketbol antrenörü, 4 yıllık polis memuru olarak söylüyorum. Kesinlikle polislikten uzak dur. Hayatın değerini şu anda daha iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz meslekler var mı?
backspace1177 dedi: Eski bir basketbol antrenörü, 4 yıllık polis memuru olarak söylüyorum. Kesinlikle polislikten uzak dur. Hayatın değerini şu anda daha iyi anlıyorum. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz meslekler var mı?
enesgirgin5151 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 1.964 Çözümler 2 Dün 22:16 #23 RegainTR dedi: Peki önerebileceğiniz meslekler var mı? Genişletmek için tıkla... Ağzın laf yapıyorsa birazda hesap kitapta iyiysen ticarete atıl. 20'li yaşlarında son model BMW ile gezersin benim gördüklerim bunlar.
RegainTR dedi: Peki önerebileceğiniz meslekler var mı? Genişletmek için tıkla... Ağzın laf yapıyorsa birazda hesap kitapta iyiysen ticarete atıl. 20'li yaşlarında son model BMW ile gezersin benim gördüklerim bunlar.
nospanti Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.361 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri - İşlemci = AMD Ryzen 7 5800x3d - Anakart = MSI MAG B550 Tomahawk - Ekran kartı = Sapphire Rx 6900 Xt Nitro+Special - Ram = Corsair Vengeance RGB Pro SL 64GB 3600mhz (16+16+16+16) - İşlemci Soğutucu = Deepcool Lt720 360mm - Kasa = DeepCool CH560 Dijital - Güç kutusu = MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold SSD 1- Goodram px700 1TB 2- Kingston FURY Renegade 2TB HDD - 2TB WD Blue SATA6 7200rpm 256MB Cinsiyet Erkek Meslek Komando Dün 22:17 #24 RegainTR dedi: Arkadaşlar 11. sınıfım ve şu anda polislik düşünüyorum. Liseden sonra direk PMYO sınavına girmek istiyorum. Sizce polislik iyi bir meslek mi? Önerebileceğiniz başka meslekler var mı? Bu arada eşit ağırlıktayım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Genişletmek için tıkla... illaki kolluk kuvvetlerine katılmak istiyorsan jandarmaya ya da sahil güvenliğe bakabilirsin.
RegainTR dedi: Arkadaşlar 11. sınıfım ve şu anda polislik düşünüyorum. Liseden sonra direk PMYO sınavına girmek istiyorum. Sizce polislik iyi bir meslek mi? Önerebileceğiniz başka meslekler var mı? Bu arada eşit ağırlıktayım ve Anadolu lisesinde okuyorum. Genişletmek için tıkla... illaki kolluk kuvvetlerine katılmak istiyorsan jandarmaya ya da sahil güvenliğe bakabilirsin.
backspace1177 Zeptopat Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:17 #25 RegainTR dedi: Peki önerebileceğiniz meslekler var mı? Genişletmek için tıkla... O da senin bileceğin iş Herkesin zevki farklı
RegainTR dedi: Peki önerebileceğiniz meslekler var mı? Genişletmek için tıkla... O da senin bileceğin iş Herkesin zevki farklı
RegainTR Centipat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:22 #26 backspace1177 dedi: O da senin bileceğin iş Herkesin zevki farklı Genişletmek için tıkla... BESYO var aslında.
backspace1177 dedi: O da senin bileceğin iş Herkesin zevki farklı Genişletmek için tıkla... BESYO var aslında.