Polisin kişisel bilgiyi yayması

Agorxrd

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci Intel(R) Celeron(R) J4125 CPU @ 2.00GHz 2.00 GHz
Takılı RAM 8,00 GB
KUU Tech SDD 256GB
Meslek
Öğrenci
İyi günler değerli hocalarım yakın zamanda bir mesaj aldım sevgilimin arkadaşının eşi karakol veri tabanından benim kişisel bilgilerimi sorgulatmış ve bu bilgileri sivil olan eşine vermiş iznim olmadan oradan sevgilime oda bana söyledi bu konuda nereye şikayet edebilirim gerekli hangi önlemleri almam gerekiyor beni sorgulatan polislerin adını bilmiyorum.

Çok önemli bir olay olmadıysa şikayet etmeyin. Mesleğinden olabilir, belki şakasına yapmıştır. Fakat siz bu duruma karşı oldukça ciddiyseniz şikayet edin. Ben olsam etmezdim zira kişisel verilerimiz panellerde dolanıyor.

Bilinmesini istemediğim şeyler yüzünden ilişkim bitti 1 senelik.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Agorxrd O zaman her yere şikayet edin. Size zarar vermiş.

Kimsenin kişisel verileri şaka malzemesi değildir.

O ilişki her türlü bitecekmiş senden şüphelenmese arkadaşının eşinin seni sorgulamasına gerek duymazdı.

O ilişki her türlü bitecekmiş senden şüphelenmese arkadaşının eşinin seni sorgulamasına gerek duymazdı.
İlişkiyi ben bitirdim çünkü yaptığı şey güvensizliğin zirvesi şuan bunu demem egolu bir insan gibi gözükmeme sebep olacak ama heryerden yazıyor engelliyorum

Bilinmesini istemediğim şeyler yüzünden ilişkim bitti 1 senelik.
Bu durumu ispatlayabilirsen derhal bugün en yakın adliyeye git. Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulun elindeki delilleri (ss vs) sun. Görevi kötüye kullanmadan polis arkadaş derhal açığa alınacaktır.

Hocam sizi araştıran memur arkadaş özel hayatın gizliliğini ihlal etmiş bunun yanında da tabii ki görevi kötüye kullanması mevcut bu memuru bunun hakkında.

1. emniyet genel müdürlüğü'ne şikayet.

2. CİMER (cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi)

3. savcılığa suç duyurusu.

Olarak 3 yere edebilirsiniz bu 3 yer her türlü işinizi görecektir. Gönül rahatlığı ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…