Polisler ihbar sebebini bulamadığı için asılsız ihbar sayılır mı?

XandX

Hectopat
Daha fazla  
Mahallede bir sahipli köpek var karşı apartmanin bahçesinde bakılıyor 7/24 havlıyor. Bu duruma karşı çaresiz olarak, haydi isimli uygulamadan polise ihbar ettim; polisler geldiler fakat şansa bakınki bahsettiğim köpeği, sahibi yürüyüşe çıkarmış. Polisler bayağı bir aradılar falan bir şey göremeyince beni aradılar, yine şanssızlık beni bulacak ya telefon açılmadı, arama geçmişinden arayayim dedim orada da gözükmüyordu, neticede polisler ayrıldı gitti. Şimdi sorum şu bu asılsız ihbar sayılır mi, başımı ağrıtır mı? Hayır geri dönüş yapayım dedim ulaşacak numarada bulamadım o büroya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayılmaz, öyle sayılırsa ve seni tekrar aradıklarında açarsan durumu izah edebilirsin. Zaten onlar aramadan sen tekrar arayarak önceki durumu anlatıp tekrar gelmelerini isteyebilirsin.

Sayılmaz, öyle sayılırsa ve seni tekrar aradıklarında açarsan durumu izah edebilirsin. Zaten onlar aramadan sen tekrar arayarak önceki durumu anlatıp tekrar gelmelerini isteyebilirsin.
Geri dönmedim, döneyim mi dersin; yoksa onların aramasını mı bekleyeyim? Aradan da 1-2 saat vakit geçti. Asılsız ihbar olduğunu düşünürlerse, tekrar arayıp tam bilgi almak isterler herhalde.

Geri dönmedim, döneyim mi dersin; yoksa onların aramasını mı bekleyeyim? Aradan da 1-2 saat vakit geçti. Asılsız ihbar olduğunu düşünürlerse, tekrar arayıp tam bilgi almak isterler herhalde.
Böyle her ihbarın peşine düşülmüyor. Sürekli işletirsen ozaman sıkıntı olur. Şuan bir işlem yapmanıza gerek yok bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı