AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam.
Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Şubat 2024 #2 Polis olmana engel olur. Polis olduktan sonra yaptırabilir misin bilmiyorum.
Kıvanç Yusuf Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Polis olduktan sonra yaptırabilirsin diye biliyorum.
AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Polis olduktan sonra yaptırabilirsin diye biliyorum.
Eymen.sarall Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 266 Çözümler 4 1 Şubat 2024 #4 AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Yazlık kıyafet giydiğinde görünmeyecek şekilde olursa sıkıntı yok.
AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Yazlık kıyafet giydiğinde görünmeyecek şekilde olursa sıkıntı yok.
AnLexX Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #5 Kıvanç Yusuf dedi: Polis olduktan sonra yaptırabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam.
Kıvanç Yusuf dedi: Polis olduktan sonra yaptırabilirsin diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam.
Mike_Wazowski Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 3.398 Çözümler 15 Yer Düsseldorf 1 Şubat 2024 #6 AnLexX dedi: Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yasak bir olay. Hayallerindeki meslek için anlık hevesle yaptırdığın dandik bir dövmeden pişmanlık yaşama bence.
AnLexX dedi: Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Genel olarak yasak bir olay. Hayallerindeki meslek için anlık hevesle yaptırdığın dandik bir dövmeden pişmanlık yaşama bence.
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.803 Çözümler 25 1 Şubat 2024 #7 Hocam yasak olması gerekiyor. AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
Hocam yasak olması gerekiyor. AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
Kıvanç Yusuf Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #8 AnLexX dedi: Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam benimde pek bi bilgim yok memur bi tanıdığınız varsa bilgi almanızı tavsiye ederim. Daha bilgili olabilirler onlar.
AnLexX dedi: Her yerde farklı cevaplar çıkıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam benimde pek bi bilgim yok memur bi tanıdığınız varsa bilgi almanızı tavsiye ederim. Daha bilgili olabilirler onlar.
Rowaulf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 4.792 Makaleler 8 Çözümler 57 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500, B450M-K, RTX 3050, 8+8 3000Mhz 16GB RAM, Corsair K60 RGB Pro Low Profile klavye, Redmi Note 13 Pro telefon. Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #9 yaptırmayın hocam.
T theforevervirgin Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 400 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #10 AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Polis olurken sıkıntı olur ama olduktan sonra yazlık kıyafetle gözükmediği sürece sorun yok.
AnLexX dedi: Arkadaşlar dövme yaptırmak istiyorum. Bu benim polis olmama engel olur mu? Ya da polis olduktan sonra dövme yaptırsam. Genişletmek için tıkla... Polis olurken sıkıntı olur ama olduktan sonra yazlık kıyafetle gözükmediği sürece sorun yok.