Polislik mi mantıklı yoksa dönerci dükkanı açmak mı?

yusuf_cngz5

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2 şey arasında kaldım. Bir tarafım diyor ki polis ol hayalim benim babam da polis ama bir tarafım diyor ki dönerci dükkanı aç çünkü dönercilikte 2 yıllık bir deneyimim var ve çoğu şeyini yapabiliyorum ileride brz para toplıyıp dönerci dükkanı açıp kendi işimin patronu olmak istiyorum ve bir de dünyayı dolaşma hedefim var bunun için de para lazım. Sizce hangisi daha mantıklı ya da sizin başka bir öneriniz var mı? 17 yaşımdayım ve açık öğretim okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba 2 şey arasında kaldım. Bir tarafım diyor ki polis ol hayalim benim babam da polis ama bir tarafım diyor ki dönerci dükkanı aç çünkü dönercilikte 2 yıllık bir deneyimim var ve çoğu şeyini yapabiliyorum ileride brz para toplıyıp dönerci dükkanı açıp kendi işimin patronu olmak istiyorum ve bir de dünyayı dolaşma hedefim var bunun için de para lazım. Sizce hangisi daha mantıklı ya da sizin başka bir öneriniz var mı? 17 yaşımdayım ve açık öğretim okuyorum.
YKS'ye çalışman en mantıklısı.

Öneri sunmam doğru olmaz çünkü hayatının en önemli kararlarından biri ancak dönerci açaçaksan tüm forum karşısında söz vermen gerekiyor: Tavuk dışında içine başka bir şey koymayacağım.
Hayır tüm foruma 1 Adet de olsa tavuk döner ısmarlayacağına söz vermesi gerekiyor.

Simit sat onurunla yaşa. Dönercilikten devam et.
Onur meslek ile olmaz. Demeye çalıştığın şeyin farkındayım bu arada ama bu kafadaki insanların daha çok polis vs. olması lazım. Onları dışlayacağımıza kendimizi onlardan dışlayıp bir çoğu alanı onlara teslim ediyoruz. Bence bu bir hata.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı