Türkiye'de polislik çok zor. Can güvenliğin yok, çok torpil var, çok fazla mobbing'e maruz kalan polis memuru var. Devlet kurumları polisin arkasında durmadığı için bir tanıdığı olan birisine sırf işini yaptığın için seni işten arttırabilir. Maaşı da İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde değilsen fena değil ancak dediğim gibi zor, çok zor.
Türkiye'de polislik çok zor. Can güvenliğin yok, çok torpil var, çok fazla Mobbing'e maruz kalan polis memuru var. Devlet kurumları polisin arkasında durmadığı için bir tanıdığı olan birisine sırf işini yaptığın için seni işten arttırabilir. Maaşı da İstanbul, İzmir, Antalya gibi büyük şehirlerde değilsen fena değil ancak dediğim gibi zor, çok zor.
Niğde'de benim polis arkadaşım vardı ev arkadaşıda polisti şu an şehitlikte yatıyor Şanlıurfa'da gece evlerine giren terörist ikisinin de boğazını kesti. Şehit olduğunda 21 yaşındaydı ama haberlerde 27 denildi üstünü ört pas. Henüz 6 aylık polisti, haberlerde susturuculu ile kafaya atmışlar denildi ama deaşlı terörist komşularıymış ekmek bıçağı ile uykuda boğazlamış. Başka bir polis arkadaştan duydum.
Niğde'de benim polis arkadaşım vardı ev arkadaşıda polisti şu an şehitlikte yatıyor Şanlıurfa'da gece evlerine giren terörist ikisinin de boğazını kesti. Şehit olduğunda 21 yaşındaydı ama haberlerde 27 denildi üstünü ört pas. Henüz 6 aylık polisti, haberlerde susturuculu ile kafaya atmışlar denildi ama deaşlı terörist komşularıymış ekmek bıçağı ile uykuda boğazlamış. Başka bir polis arkadaştan duydum.