Q quixLeo Kilopat Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tıp Öğrencisi 21 Temmuz 2023 #11 Monamina dedi: Pomem daha mantıklı diyorsunuz yani. Acaba Paem dış kaynaktan alım açılırmı 2027 2028 e kadar . Genişletmek için tıkla... Knk amirlik o kadar güzel bir şey değil. Hele hele dışdan gelerek. Bence meslek içinden geçilmesi çok daha mantıklı olur
Monamina dedi: Pomem daha mantıklı diyorsunuz yani. Acaba Paem dış kaynaktan alım açılırmı 2027 2028 e kadar . Genişletmek için tıkla... Knk amirlik o kadar güzel bir şey değil. Hele hele dışdan gelerek. Bence meslek içinden geçilmesi çok daha mantıklı olur
M Monamina Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 489 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #12 quixLeo dedi: Knk amirlik o kadar güzel bir şey değil. Hele hele dışdan gelerek. Bence meslek içinden geçilmesi çok daha mantıklı olur Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler pomem düşünüyorum bende .
quixLeo dedi: Knk amirlik o kadar güzel bir şey değil. Hele hele dışdan gelerek. Bence meslek içinden geçilmesi çok daha mantıklı olur Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler pomem düşünüyorum bende .