Okulu bitirince POMEM'e başvurmayı düşünüyorum bu izlerle sağlıktan geçebilir miyim daha önce deneyimleyen var mı hiçbiri kendime zarar verme amaçlı değildir yönetmelikte 5 metreden belli olmayacak izler diyor bilgisi olan cevap verebilir mi?
Olmaz hocam.Okulu bitirince POMEM'e başvurmayı düşünüyorum bu izlerle sağlıktan geçebilir miyim daha önce deneyimleyen var mı hiçbiri kendime zarar verme amaçlı değildir yönetmelikte 5 metreden belli olmayacak izler diyor bilgisi olan cevap verebilir mi?
Okulu bitirince POMEM'e başvurmayı düşünüyorum bu izlerle sağlıktan geçebilir miyim daha önce deneyimleyen var mı hiçbiri kendime zarar verme amaçlı değildir yönetmelikte 5 metreden belli olmayacak izler diyor bilgisi olan cevap verebilir mi?
Bilgim ve deneyimim yok ama bu izlerin sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Tabii bu benim düşüncem.
Hocam çok küçük izler hiçbir şey olmaz fark etmezler bile.
Yönetmelikte de zaten büyük izler diyor ama bayağı hazırlanmaya calısıyorum sporundan tutun her şeyine o yüzden kafaya taktım biraz.
Anladım hocam teşekkürler yorumun için hazırlandıgım için kafaya takıyorum biraz.
Hocam yaralarınız için cildiyeye gidin. Eğer gitmek istemezseniz retinol ya da retinoidli bir şey kullanın az miktar zamanla biraz daha iyileşebilir.
@498488 fotoğraftaki hiçbir iz 5 metre mesafeden gözükmeyecek gibi duruyor. Mülakatta başarılar dilerim.
Kontrolü yapan kişi geçirmeye bilir hiç bilemezsiniz. Cildiyeye gidin 1 kere gideceksin bir tane ürün verirler size onu kullanırsınız taş attınız diye eliniz yorulmaz.Bu izler ilkokuldan kalma izler üstünden çok geçti yani etki eder mi sizce.
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.