Onur kisa Decapat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #11 messinicocugu dedi: Buna bakabilirsiniz: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Daha uzun ömürlü olur SSD dışında fena sistem değil. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürü sadece oyun olarak söylemedim ama galiba herkes öyle anladı cevap verirken normal günlük işler için bana 3 yıl yetse olur.
messinicocugu dedi: Buna bakabilirsiniz: Toplama Masaüstü Modeller Fiyatları İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da Toplama Masaüstü Modeller fiyatları ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Daha uzun ömürlü olur SSD dışında fena sistem değil. Genişletmek için tıkla... Uzun ömürü sadece oyun olarak söylemedim ama galiba herkes öyle anladı cevap verirken normal günlük işler için bana 3 yıl yetse olur.
Psikoptik Picopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #12 Maksimum 5 sene gider diye varsayıyorum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 12 Kasım 2021 #13 Ted_1283 dedi: Sadece ekran kartı fiyatına sistem mi? Bu işte bir terslik var çünkü ekran kartının sıfırı 3000-4000 arası. Genişletmek için tıkla... Evet bende şaşırdım araştırmak lazım.
Ted_1283 dedi: Sadece ekran kartı fiyatına sistem mi? Bu işte bir terslik var çünkü ekran kartının sıfırı 3000-4000 arası. Genişletmek için tıkla... Evet bende şaşırdım araştırmak lazım.
Ted_1283 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 292 Çözümler 3 12 Kasım 2021 #14 Onur kisa dedi: Uzun ömürü sadece oyun olarak söylemedim ama galiba herkes öyle anladı cevap verirken normal günlük işler için bana 3 yıl yetse olur. Genişletmek için tıkla... Normal günlük işlerde kullanacaksanız ve sistemin bakımlarını yaparsanız uzun süre götürür.
Onur kisa dedi: Uzun ömürü sadece oyun olarak söylemedim ama galiba herkes öyle anladı cevap verirken normal günlük işler için bana 3 yıl yetse olur. Genişletmek için tıkla... Normal günlük işlerde kullanacaksanız ve sistemin bakımlarını yaparsanız uzun süre götürür.