Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Ekim 2020 #1 Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce hangisi bana daha yüksek FPS verir? Bütçem 3500 lira.
Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce hangisi bana daha yüksek FPS verir? Bütçem 3500 lira.
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 17 Ekim 2020 #2 Pollux 3AD diyorum ben Artı 0 Eksi
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 17 Ekim 2020 #3 Saltopat dedi: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce hangisi bana daha yüksek FPS verir? Bütçem 3500 lira. Genişletmek için tıkla... APU sistemleri daha düşük bütçelerde tavsiye ediyoruz. Pollux 3AD daha iyi bir seçim olur. Artı 0 Eksi
Saltopat dedi: Pollux 3APU - Game Garaj AMD işlemcili ve dahili ekran kartı modeline sahip Pollux 3APU masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Pollux 5A - Game Garaj AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5A masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Sizce hangisi bana daha yüksek FPS verir? Bütçem 3500 lira. Genişletmek için tıkla... APU sistemleri daha düşük bütçelerde tavsiye ediyoruz. Pollux 3AD daha iyi bir seçim olur.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Ekim 2020 #4 Evinin yok olmasını istiyorsan her ikisi de birbirinden hoş. Artı 0 Eksi
KS KS Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Ekim 2020 #5 realmoonlight dedi: Evinin yok olmasını istiyorsan her ikisi de birbirinden hoş. Genişletmek için tıkla... Neden hocam Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Evinin yok olmasını istiyorsan her ikisi de birbirinden hoş. Genişletmek için tıkla... Neden hocam
M Mustafafnt Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 17 Ekim 2020 #6 realmoonlight dedi: Evinin yok olmasını istiyorsan her ikisi de birbirinden hoş. Genişletmek için tıkla... Hocam GameGaraj FSP marka PSU kullanıyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: Evinin yok olmasını istiyorsan her ikisi de birbirinden hoş. Genişletmek için tıkla... Hocam GameGaraj FSP marka PSU kullanıyor diye biliyorum.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 17 Ekim 2020 #7 Saltopat dedi: Neden hocam Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz. Mustafafnt dedi: Hocam GameGaraj FSP marka PSU kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... FSP düşük kalitede üretiyor GameGaraj için. Artı 0 Eksi
Saltopat dedi: Neden hocam Genişletmek için tıkla... PSU kalitesiz. Mustafafnt dedi: Hocam GameGaraj FSP marka PSU kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... FSP düşük kalitede üretiyor GameGaraj için.
KS KS Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 17 Ekim 2020 #8 realmoonlight dedi: PSU kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Peki kısa vadede bir problem çıkarır mı? Bütçemi yine ayarladığım zaman kaliteli bir PSU alırım diye düşünüyorum sonuçta masaüstü alıyorum parçaları rahat bir şekilde değişir. Artı 0 Eksi
realmoonlight dedi: PSU kalitesiz. Genişletmek için tıkla... Peki kısa vadede bir problem çıkarır mı? Bütçemi yine ayarladığım zaman kaliteli bir PSU alırım diye düşünüyorum sonuçta masaüstü alıyorum parçaları rahat bir şekilde değişir.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.087 Makaleler 1 Çözümler 571 17 Ekim 2020 #9 Hayır hocam bence PSU kaliteli. En azından Rampage, Everest gibi markalardan. Artı 0 Eksi