Pollux 3APU | Game Garaj
Bu sistem iyi midir? Bu fiyata daha iyisi toplanır mı? Bu sistemle hangi oyunları hangi ayarlarda oynayabilirim? İleri de alacağım ekran kartı ne olmalı?
Hocam teşekkürler,güç kaynağına gerek yok mu? Ve hangi oyunlar oynanabilir? Biraz cahilim bu konularda.O sistemin 2 kat iyisi toplanır.
Dark Raider 500W 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDERP500) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } Dark RAIDER 3x12cm FRGB Fanlı Yarı Full Mesh Ön Panelli Yeni Nesil Süper ATX Oyuncu Kasası (Yeni) Agresif...www.teknobiyotik.com
Kingston SSA400S37 A400 240 GB 2.5" 500-350 MB/s SSD Sabit Disk Fiyatı - Trendyol
Kingston A400 Ssd 240gb 500mb-350mb/s Sata3 Ssd (Sa400s37/240g) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dvı Pcıe 16x V3.0 Am4 Matx Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Ddr4 M2 Pcıe Nvme Hdmı Dvı Pcıe 16x V3.0 Am4 Matx yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2 taneCrucial 4GB 2400MHz DDR4 CL17 Single Ram CB4GU2400 | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Crucial ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.trendyol.com
Amd Ryzen 3 3200G 3.6GHz 6MB Cache Soket AM4 İşlemci Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 3 3200G 3.6 GHz AM4 Soket 6MB Önbellek 65W 12nm İşlemci YD3200C5FHBOX yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam teşekkürler, güç kaynağına gerek yok mu? Ve hangi oyunlar oynanabilir? Biraz cahilim bu konularda.
Hocam Dark PSU biraz kötü değil mi?Kendi sistemimle neredeyse aynı attığım sistem. GTA V 1080P Low 60 FPS akıcı oynayabiliyorum. Rainbow Six Siege de oynayabiliyorum. CS:GO ve LoL rahatlıkla kaldırır. Detroit 720P Low 30 FPS oynayabiliyorum. Far Cry 3 oynayabiliyorum.
Güç kaynağı kasanın içinde var.
Çok teşekkürler hocam.Son olarak ilerde ekran kartı alırsam ne almalıyım?Kendi sistemimle neredeyse aynı attığım sistem. GTA V 1080P Low 60 FPS akıcı oynayabiliyorum. Rainbow Six Siege de oynayabiliyorum. CS:GO ve LoL rahatlıkla kaldırır. Detroit 720P Low 30 FPS oynayabiliyorum. Far Cry 3 oynayabiliyorum.
Güç kaynağı kasanın içinde var.
Hocam o zamana belki yeni kartlar çıkar o yüzden şimdi sormak pek mantıklı değil alacağınız zaman yeni konu açarsınız.Çok teşekkürler hocam.Son olarak ilerde ekran kartı alırsam ne almalıyım?
Hocam Dark PSU biraz kötü değil mi?
Çok teşekkürler hocam.Son olarak ilerde ekran kartı alırsam ne almalıyım?