Pollux 3APU sistem nasıldır?

Emirhan4118

Femtopat
Daha fazla  
Pollux 3APU | Game Garaj sistem alınır mı? SSD'sini kaldırıp western digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM hard disk almayı planlıyorum. Sizce nasıl olur? GTA 5 kaç FPS olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pollux 3APU | Game Garaj sistem alınır mı? SSD'sini kaldırıp western digital 3.5" 500 GB Caviar Blue WD5000AAKX SATA 3.0 7200 RPM hard disk almayı planlıyorum. Sizce nasıl olur? GTA 5 kaç FPS olur?

RAM'i çift kanal, işlemciyi r 5 3400 g yapmanı öneririm. SSD'yi çıkartıp Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu almanı öneririm. Harddiski ileride takarsın .

SSD’yi kaldırın ama yerine HDD almanızı pek önermiyorum, eğer bütçeniz yetiyorsa dışarıdan şunu alın:

Eğer DRAM önemsiz derseniz:

Son düzenleme:
SSD çıkarmayın. APU sistemde çok yüksek boyutlu oyun oynayamayacağınızdan çok dolu olmayacaktır. İhtiyaç duyarsanız ileride ekleme yaparsınız.

@Emirhan4118 Dediklerimi yaparsanız ortalama
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki fps leri alırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…