L1M1T3D Decapat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 229 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #21 OnlyGroovy dedi: Ekipmanları çıkartabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama ustune ben bunlari aliyorum : KpY0s dedi: Böylede güzel, SSDyi çıkartıp kendiniz almanız yeterli, daha sonradan RAM alırsınız, mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Bende oyle yapacaktim zaten ama yenide tesekkurler. İrfan B dedi: BX500 alinmaz, RAM mumkunse x2 olsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben farkli ssd almayi isterim ama o kasada yer yokmus ssd o yuzden kolay takilmiyor mus dogru mudur? Son düzenleme: 22 Şubat 2021
OnlyGroovy dedi: Ekipmanları çıkartabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ama ustune ben bunlari aliyorum : KpY0s dedi: Böylede güzel, SSDyi çıkartıp kendiniz almanız yeterli, daha sonradan RAM alırsınız, mis gibi olur. Genişletmek için tıkla... Bende oyle yapacaktim zaten ama yenide tesekkurler. İrfan B dedi: BX500 alinmaz, RAM mumkunse x2 olsun. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ben farkli ssd almayi isterim ama o kasada yer yokmus ssd o yuzden kolay takilmiyor mus dogru mudur?