Y Yoldangecenbiri Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #1 Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu kasada VGA girişi var mı? Eğer yoksa VGA girişli monitör için ne yapmalıyım? Ekran kartı Palit 1660 Super.
Pollux 3T-10 - Game Garaj Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Bu kasada VGA girişi var mı? Eğer yoksa VGA girişli monitör için ne yapmalıyım? Ekran kartı Palit 1660 Super.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #2 VGA to HDMI kullanabilirsiniz. Bütçe varsa monitör alın ama.
Y Yoldangecenbiri Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #3 omererensen dedi: VGA to HDMI kullanabilirsiniz. Bütçe varsa monitör alın ama. Genişletmek için tıkla... Kasada VGA girişi yok mu? Büyük bir şey gördüm ama o nedir arka tarafta?
omererensen dedi: VGA to HDMI kullanabilirsiniz. Bütçe varsa monitör alın ama. Genişletmek için tıkla... Kasada VGA girişi yok mu? Büyük bir şey gördüm ama o nedir arka tarafta?
SneopX Kilopat Katılım 19 Aralık 2015 Mesajlar 217 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #4 Ekran kartında yoktur VGA eskide kaldı artık. Dönüştürücü ile halledebilirsiniz.
omererensen Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 406 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #5 1660S de VGA girişi yok diye biliyorum.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 12 Ocak 2021 #6 Vga monitörüm vardı kullanmaya niyetliydim ama sağlıklı çalışan dönüştürücü bulamadığım için satıp yeni monitör aldım. Güncel sistemlerde VGA monitör ölü oluyor.
Vga monitörüm vardı kullanmaya niyetliydim ama sağlıklı çalışan dönüştürücü bulamadığım için satıp yeni monitör aldım. Güncel sistemlerde VGA monitör ölü oluyor.