Funny Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 199 3 Aralık 2020 #1 Merhabalar. Bu sistemi almayı düşünüyorum. SSD çıkartacağım. Onun haricinde anakart hakkında ki düşünceniz nedir? BIOSTAR H410MH alınır mı? Forumu araştırdım, ikilemde kaldım. Bütçem kısıtlı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2020
Merhabalar. Bu sistemi almayı düşünüyorum. SSD çıkartacağım. Onun haricinde anakart hakkında ki düşünceniz nedir? BIOSTAR H410MH alınır mı? Forumu araştırdım, ikilemde kaldım. Bütçem kısıtlı.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Aralık 2020 #2 Anakart berbat değil ancak mümkünse seçeneklerden H410M-K seçin. SSD olarak Apacer 240 önerebilirim. Sistem alınabilir gayet, hayırlı olsun.
Anakart berbat değil ancak mümkünse seçeneklerden H410M-K seçin. SSD olarak Apacer 240 önerebilirim. Sistem alınabilir gayet, hayırlı olsun.
Funny Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 199 3 Aralık 2020 #3 techno3030 dedi: Anakart berbat değil ancak mümkünse seçeneklerden H410M-K seçin. SSD olarak Apacer 240 önerebilirim. Sistem alınabilir gayet, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Merakımdan soruyorum, H410M-K seçmemin sebebi nedir?
techno3030 dedi: Anakart berbat değil ancak mümkünse seçeneklerden H410M-K seçin. SSD olarak Apacer 240 önerebilirim. Sistem alınabilir gayet, hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim. Merakımdan soruyorum, H410M-K seçmemin sebebi nedir?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 3 Aralık 2020 #4 Funny dedi: Cevabınız için teşekkür ederim. Merakımdan soruyorum, H410M-K seçmemin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR'ın düşük bütçede olan anakartlarının BIOS'u insanları çok uğraştırıyormuş, ek olarak genel malzeme kalitesi için.
Funny dedi: Cevabınız için teşekkür ederim. Merakımdan soruyorum, H410M-K seçmemin sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR'ın düşük bütçede olan anakartlarının BIOS'u insanları çok uğraştırıyormuş, ek olarak genel malzeme kalitesi için.