Pollux 3T-10 Nasıldır?

yigit1216

Femtopat
Daha fazla  
SPU gibi parçalar hakkında bir bilgim yok. İtopya Teknozone düşünüyordum başta fakat herkesin kötülediğini ve onun yerine bu ürünü önerdiklerini gördüm. Birkaç yerden okudum ve genel olarak alınabilir olduğunu söylediler. Aldığıma pişman olmak istemiyorum, bu ürünü önerir misiniz?

Ben de Pollux 3t-10 baktım. İnşallah yakında alacağım en f/p bu gibi geldi bir süredir araştırıyorum. Yakında indirime falan girerse direkt almayı planlıyorum.

Konuya cevap: bana da @TÇB hocam önermişti. Dediğim gibi en iyi f/p olabilir. 10. Nesil falan var.

Düzenleme: Teknozone ve İtopya'ya kıyasla gamegaraj daha hızlı ve daha ucuz bence. Tereddütünüz olmasın. Güvenli site.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Bir arkadaşımla beraber kendimiz toplayabilir miyiz diye baktığımızda daha pahalıya geldiğini gördüm sistemin, fiyat çok uygun gerçekten. Kafama takılan donanımsal veya satıcıyla alakalı bir sorun yaşama ihtimalimdi.
Peki BIOSTAR anakartın ASUS'un modelinden çok bir farkı var mıdır performans açısından? Özelliklerini incelediğimde BIOSTAR'ın ufak tefek avantajları olduğunu gördüm HDMI gibi ama performans açısından bir bilgim yok maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı