Pollux 3T-10 nasıldır?

Arkadaşım 3 ay önce i3 ile 16 GB ramlisini 4300'e aldı şimdi yine i5 8 GB ramlisine 6000 vermek, size kalmış.
Hocam zaten yazın kur düşecek diyorlar bekliyorum umarım düşer bir 5500 bile olsa kurtarır.

BIOSTAR anakart mı kaliteli, GameGaraj PSU mu kaliteli? Fiyatlar çok abartı yükseldi farkındayız ancak sistem bileşenlerinin normalden kaliteli veya normal kalitede olduğunu sanmıyorum.

GameGaraj PSU gayet kaliteli, bir sürü hazır sistem sattılar sıkıntı yaşayan yok.
BIOSTAR'ın nesi var?

PSU gayet kaliteli, anakartta bir sorun yok.
GameGaraj'ın eski EXA iştirakı olduğunu ve ürünlerini yüksek adette asgari kalitede temin ederek indirimli satabildiğini ben biliyorum. Umarım siz de biliyorsunuzdur. Bir sorun olmaması kaliteli olduğu anlamına da gelmiyor ayrıca. Ben benzer fiyata veya biraz daha fazlasına kişinin kendi de sistem toplayabileceğini hatta indirimleri kovalarsa daha kaliteli bileşenlerden oluşan sistem dizeceğini savunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…