Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #21 gokpeedy dedi: Zaten konuyu sorduğumda özelleştirilmiş şeyleri yazdım. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam. Mantıklı olur.
gokpeedy dedi: Zaten konuyu sorduğumda özelleştirilmiş şeyleri yazdım. Genişletmek için tıkla... Görmemiştim hocam. Mantıklı olur.
gokpeedy Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 646 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #22 Meteret dedi: Görmemiştim hocam. Mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Birkaç kişi ekran kartı kötü dedi fakat bütçem maximum bu kadar, oynayacağım, yapacağım şeylerde o kadar sistemi zorlayacak şeyler değil.
Meteret dedi: Görmemiştim hocam. Mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Birkaç kişi ekran kartı kötü dedi fakat bütçem maximum bu kadar, oynayacağım, yapacağım şeylerde o kadar sistemi zorlayacak şeyler değil.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Mayıs 2021 #23 gokpeedy dedi: Birkaç kişi ekran kartı kötü dedi fakat bütçem maximum bu kadar, oynayacağım, yapacağım şeylerde o kadar sistemi zorlayacak şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 1650 hocam kötü değil bence.
gokpeedy dedi: Birkaç kişi ekran kartı kötü dedi fakat bütçem maximum bu kadar, oynayacağım, yapacağım şeylerde o kadar sistemi zorlayacak şeyler değil. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı 1650 hocam kötü değil bence.