AbdullahChery Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #1 Bu Sistem'i özelleştirme yapmadan alabilir miyiz? Çünkü yanında monitör de gerekecek ve bütçe kısıtlı.
Bu Sistem'i özelleştirme yapmadan alabilir miyiz? Çünkü yanında monitör de gerekecek ve bütçe kısıtlı.
E Ehypr Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #2 Ben aldım bir sıkıntısını görmedim akıyor PC ama 16 GB RAM gerek ileride alırsınız dert etmeyin. Onun haricinde SSD'yi seçili yok yapıp bu SSD'yi alırsanız daha iyi olur Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ben aldım bir sıkıntısını görmedim akıyor PC ama 16 GB RAM gerek ileride alırsınız dert etmeyin. Onun haricinde SSD'yi seçili yok yapıp bu SSD'yi alırsanız daha iyi olur Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
enonertetanem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 5.871 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #3 Monitör dahil sistem için bütçen nedir ve hazır sistem zorunlu mu? Özelleştirmeden alınmasını pek tavsiye etmem.
Monitör dahil sistem için bütçen nedir ve hazır sistem zorunlu mu? Özelleştirmeden alınmasını pek tavsiye etmem.
E Ehypr Decapat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 77 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #4 Ehypr dedi: Ben aldım bir sıkıntısını görmedim akıyor PC ama 16 GB RAM gerek ileride alırsınız dert etmeyin. Onun haricinde SSD'yi seçili yok yapıp bu SSD'yi alırsanız daha iyi olur Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Bu arada bende tavsiye etmem 1650 Super vardı eskiden içinde 1650 koymuşlar başka bir sistem bak özelleştirmeden almak yerine bence.
Ehypr dedi: Ben aldım bir sıkıntısını görmedim akıyor PC ama 16 GB RAM gerek ileride alırsınız dert etmeyin. Onun haricinde SSD'yi seçili yok yapıp bu SSD'yi alırsanız daha iyi olur Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Genişletmek için tıkla... Bu arada bende tavsiye etmem 1650 Super vardı eskiden içinde 1650 koymuşlar başka bir sistem bak özelleştirmeden almak yerine bence.
AbdullahChery Decapat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2021 #5 Ehypr dedi: Bu arada bende tavsiye etmem 1650 Super vardı eskiden içinde 1650 koymuşlar başka bir sistem bak özelleştirmeden almak yerine bence. Genişletmek için tıkla... Aslında RX570 almayı düşünüyordum ama ne ikisi de stokda kalmamış. enonertetanem dedi: Monitör dahil sistem için bütçen nedir ve hazır sistem zorunlu mu? Özelleştirmeden alınmasını pek tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem zorunlu değil ama ben toplayınca pahalı oluyor bu sisteme göre. Windows falan da kurmayı bilmiyorum. Bütçe belli değil ama 4.800 olur belki.
Ehypr dedi: Bu arada bende tavsiye etmem 1650 Super vardı eskiden içinde 1650 koymuşlar başka bir sistem bak özelleştirmeden almak yerine bence. Genişletmek için tıkla... Aslında RX570 almayı düşünüyordum ama ne ikisi de stokda kalmamış. enonertetanem dedi: Monitör dahil sistem için bütçen nedir ve hazır sistem zorunlu mu? Özelleştirmeden alınmasını pek tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hazır sistem zorunlu değil ama ben toplayınca pahalı oluyor bu sisteme göre. Windows falan da kurmayı bilmiyorum. Bütçe belli değil ama 4.800 olur belki.