Beyler Bayanlar iyi forumlar. Ben GameGaraj'dan Pollux 3T-10 Kasa Siparişi vereceğim, buna uygun önerebileceğiniz monitör var mıdır?
Sistem: Pollux 3T-10 | Game Garaj
Not: PUBG Mobile, LoL falan oynuyorum öyle yani
İyi Forumlar.
Acer QG221QBII 21.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 221V8/01 21.5" 4ms Full HD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Acer QG221QBII 21.5" 1ms Full HD Freesync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Kusuea bakmayın bütçe söylemeyi unutmuşum açıksası ben fazla anlamıyorum75 hz ila 144hz ne gibi bir farklılık oluşturur bilmiyorum 1.000 tl civarı bir bütçem var sanırım bu bütçe sadece 75hz e yetebiliyor 2. El 144 hz de alabilirim
Kusuea bakmayın bütçe söylemeyi unutmuşum açıksası ben fazla anlamıyorum7 5 hz ila 144hz ne gibi bir farklılık oluşturur bilmiyorum, 1.000 tl civarı bir bütçem var sanırım bu bütçe sadece 75hz e yetebiliyor 2. El 144 hz de alabilirim.
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer QG241Y 24" 1 ms Full HD FreeSync Monitör özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Acer EG220QP 21.5" 1ms Full HD FreeSync LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.