İçlerinden en alınası 860 Evo ve 970 Evo. Fiyatlarını normal piyasaya göre karşılaştırıp bu modelleri tercih edin. Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız SATA SSD tercih edin anlamlı bir fark yok NVME SSD ile.
İçlerinden en alınası 860 Evo ve 970 Evo. Fiyatlarını normal piyasaya göre karşılaştırıp bu modelleri tercih edin. Render gibi işlerle uğraşmıyorsanız SATA SSD tercih edin anlamlı bir fark yok NVME SSD ile.
NVME SSDler yeni nesil teknolojini ifade eder. NVME SSD eski AHCI teknolojisinin gelişmi hali. Fark yok derken bence açık ara fark var. M.2 SSD almak istiyorum. Önerdiğiniz modellerde biri 400Tl biri 740Tl. Spoiler olarak başka sitelerden alabileceğimi söylemiştim. GameGaraj M.2 SSD olarak Samsung hariç güçlü bir ssd önermiyor. Ben araştırayım en iyisi teşekkürler.
Hocam NVME SSD'lerin ne olduğunu biliyorum fakat kağıt üzerindeki okuma-yazma farklarını siz oyun oynadığınızda, PC açılış sürenizde fark olarak hissetmeyeceksiniz. Bu bağlamda Render almayan, yazılımla uğraşmayan biri için aralarında fark yok denecek kadar az. Teknoloji farkının her alanda tesir etmesini beklememek lazım ifade etmek istediğim bu aslında. SATA SSD ile NVME SSD arasında günlük kullanıcı açısından neredeyse performans farkı yok. Render almıyorsanız boşuna paranızı harcamayın yeni teknoloji diye. Tercih sizin yinede.