Pollux 3T10 alınır mı?

CrawPet

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bilgisayar buldum fakat fazla bilgim olmadığından buraya sorma gereksinimi duydum,

1-Bilgisayar her oyunu oynatır mı 60fps üstü? Low, Medium, High quality hiç fark etmez, bana en ağır gereksinim isteyen bir oyunu en düşük ayarlarda 60fps üstü oynatacaksa gene razıyım.
2-Bilgisayar veya site güvenilir mi herhangi bir sorun yaşar mıyım? İlk defa alacağım bir sorun yaşadığımda ne yapmamı önerirsiniz?

Pollux 3T10-GTX1650 | Game Garaj

Yapacağım özelleştirmeler;
Belleği
Crucial Ballistix 16GB (2x8) 3200Mhz DDR4 CL16 yaparsam

SSD
Netac n535s 480 gb 560/520 mbs 2.5 sata yaparsam

Bu özelleştirmeleri yaparsa herhangi bir darboğaz veya kasma sorunu olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi alıp içindeki işlemciyi satıp 10400F takmanızı tavsiye ederim. Anakart değitirmeni tavsiye ederim B460 çipset ile.
dediğim şekilde beni idare etmezmi?
Cyberpunk 2077 de, RDR2 de 60 FPS zor. 30-45 arası gidip gelir. Diğer çoğu oyunda alırsınız.
Cevabınız için teşekkürler, Cyberpunk 2077'i düşünüyordum, 30-45 fps'e de razıyız oyunun zaten optimizasyon sorunu olduğundan problem yok.
PSU hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sorun çıkmaz değil mi?

Dediğim şekilde beni idare etmez mi?

Cevabınız için teşekkürler, Cyberpunk 2077'i düşünüyordum, 30-45 FPS'e de razıyız oyunun zaten optimizasyon sorunu olduğundan problem yok.
PSU hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sorun çıkmaz değil mi?

PSU sıkıntısız güvenilir. Hiç sorununu duymadım. 10100F rahat rahat yeter merak etmeyin. 10100F RTX2060'a kadar besleyebiliyor.

Değiştirmenizi öneririm fakat yapamayacaksınız en azından anakart değiştirin.
Öneriniz için teşekkürler fakat bütçem bu kadar olduğu için @Krmdmrz adlı arkadaşa güvenerekten bilgisayarı dediğim şekilde alacağım kendisinede teşekkür ediyorum

bu forumda yeniyim konunun nasıl kilitleneceğini bilemiyorum kitlerseniz sevinirim.

Öneriniz için teşekkürler fakat bütçem bu kadar olduğu için @Krmdmrz adlı arkadaşa güvenerekten bilgisayarı dediğim şekilde alacağım kendisinede teşekkür ediyorum.

Bu forumda yeniyim konunun nasıl kilitleneceğini bilemiyorum kitlerseniz sevinirim.

Hocam şunu belirteyim B460M PRO ilk tercihiniz olsun. Eğer bütçeniz kesinlikle artmayacaksa h serisi anakartı alın. Bir önceki mesajda yazmayı unutmuşum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı