Arkadaşlar ben bir bilgisayar buldum fakat fazla bilgim olmadığından buraya sorma gereksinimi duydum,
1-Bilgisayar her oyunu oynatır mı 60fps üstü? Low, Medium, High quality hiç fark etmez, bana en ağır gereksinim isteyen bir oyunu en düşük ayarlarda 60fps üstü oynatacaksa gene razıyım.
2-Bilgisayar veya site güvenilir mi herhangi bir sorun yaşar mıyım? İlk defa alacağım bir sorun yaşadığımda ne yapmamı önerirsiniz?
Cevabınız için teşekkürler, Cyberpunk 2077'i düşünüyordum, 30-45 fps'e de razıyız oyunun zaten optimizasyon sorunu olduğundan problem yok.
PSU hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sorun çıkmaz değil mi?
Cevabınız için teşekkürler, Cyberpunk 2077'i düşünüyordum, 30-45 FPS'e de razıyız oyunun zaten optimizasyon sorunu olduğundan problem yok.
PSU hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir sorun çıkmaz değil mi?
Öneriniz için teşekkürler fakat bütçem bu kadar olduğu için @Krmdmrz adlı arkadaşa güvenerekten bilgisayarı dediğim şekilde alacağım kendisinede teşekkür ediyorum
bu forumda yeniyim konunun nasıl kilitleneceğini bilemiyorum kitlerseniz sevinirim.
Öneriniz için teşekkürler fakat bütçem bu kadar olduğu için @Krmdmrz adlı arkadaşa güvenerekten bilgisayarı dediğim şekilde alacağım kendisinede teşekkür ediyorum.
Bu forumda yeniyim konunun nasıl kilitleneceğini bilemiyorum kitlerseniz sevinirim.
Hocam şunu belirteyim B460M PRO ilk tercihiniz olsun. Eğer bütçeniz kesinlikle artmayacaksa h serisi anakartı alın. Bir önceki mesajda yazmayı unutmuşum.