W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 3 Eylül 2020 #1 Pollux 3TD | Game Garaj bu özelliklere sahip bir bilgisayarım var (RAM 2400 MHz tek farkı o) ancak yanda verilen medium ayarlarda alındığını iddia ettiği FPS'lerin yanından geçemiyorum sorun olabilir mi? (BIOS güncellemesi falan hiç yapmadım)
Pollux 3TD | Game Garaj bu özelliklere sahip bir bilgisayarım var (RAM 2400 MHz tek farkı o) ancak yanda verilen medium ayarlarda alındığını iddia ettiği FPS'lerin yanından geçemiyorum sorun olabilir mi? (BIOS güncellemesi falan hiç yapmadım)
Multidirectional Decapat Katılım 3 Kasım 2018 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Grafiker 3 Eylül 2020 #2 RAM MHz farkından kaynaklı bir durum olabilir mi?
W Wallywestrt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.301 Makaleler 1 3 Eylül 2020 #3 Onu4 dedi: RAM MHz farkından kaynaklı bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... aşırı hakim değilim olabilir mi bilemiyorum. daha aydınlatıcı olması için örnekte vereyim; BF5'de medium ayarlarda 45-50 FPS alıyorum
Onu4 dedi: RAM MHz farkından kaynaklı bir durum olabilir mi? Genişletmek için tıkla... aşırı hakim değilim olabilir mi bilemiyorum. daha aydınlatıcı olması için örnekte vereyim; BF5'de medium ayarlarda 45-50 FPS alıyorum
Lux ultisi kullanan kedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2017 Mesajlar 6.412 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2020 #4 1) O değerler reklam için olabilir. 2) MHz farkından olabilir.