Pollux 3TN-b alınır mı?

LogiMess

Femtopat
Merhaba sizce Pollux 3TN-b alınır mı?
Düşük bütçe için alınır mı sizce?
RAM'lari 16 yaptım 8x2 1TB HDD ekledim diğer hiçbir şeye dokunmadım sizce alınır mı?

Screenshot (6).png

PSU'larının kalitesi hakkında farklı görüşler var, en büyük çekincem o.

Ama bir yandan da 2 sene kendi garantileri var diye biliyorum donanımların ayrı garantileri haricinde, o açıdan da bir sorun çıkarsa değiştiriyorlar direk. Çok sıkıntı yaşamazsın diye tahmin ediyorum, stok soğutucuyu kullanmamaları hoş.

Diğer sistemlere de bakın, PCHocası koduyla mı ne 150 lira indirim alabildiğin 1650 superli sistem vardı. ryzen 3100 + 1650 superli sistem alabilirseniz en iyi o tatmin eder. En olmadı hard diski sonra eklersiniz.

PSU'larının kalitesi hakkında farklı görüşler var, en büyük çekincem o.

Ama bir yandan da 2 sene kendi garantileri var diye biliyorum donanımların ayrı garantileri haricinde, o açıdan da bir sorun çıkarsa değiştiriyorlar direk. Çok sıkıntı yaşamazsın diye tahmin ediyorum, stok soğutucuyu kullanmamaları hoş.

Diğer sistemlere de bakın, pchocası koduyla mı ne 150 lira indirim alabildiğin 1650 Super'li sistem vardı. Ryzen 3100 + 1650 Super'li sistem alabilirseniz en iyi o tatmin eder. En olmadı hard diski sonra eklersiniz.

Sağ olun hemen bakıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı