Pollux 3TN sistem alınır mı?

dediğiniz videoyu önceden bakmıştım ama bilgisayardan pek anlamam ama pek güzel gelmemişti genede sağolun
Hayır işlemcisi oyun için gayet yeterlidir. Ekran kartı değişiminde ise fps farkı gözle görülür derecede artacaktır.
peki sağolun bir yerde işlemcisi eski demişlerdi yanlış söylemişler galiba
Hayır işlemcisi oyun için gayet yeterlidir. Ekran kartı değişiminde ise fps farkı gözle görülür derecede artacaktır.
peki sağolun bir yerde işlemcisi eski demişlerdi yanlış söylemişler galiba

Reis sistem parçalarını tek tek aratırsan sosyalde haklı olduğumu görürsün. Eğer RX470 tarafından memnun değilsen kendisi RX560'ı ikiye katlıyor neredeyse.

Bilgisayar toplama konusunda pek deneyimli değilim o yüzden marka almak bana göre daha kolay geldi
ilk başta i3 görmüştüm kalitesiz 1.nesil filan sanmıştım ama kaliteli olduğunu şimdi anladım

Ekran kartından kısıp 512 GB'lık SSD seçimi yaptım, 5-10 FPS için bu kadar kasılmasına gerek yok. Oynayacağı oyunlarda zaten 60 FPS'in üstünü garanti bir şekilde görebilir belirttiğim sistem ile, kasılmasına gerek yok tekrar belirtiyorum. CSGO, PUBG Lite vb. oyunlar düşük seviye PC'ler de bile oynanabilir oyunlar olduğu için 1650 Super'i gerekli görmüyorum. Tabii yine seçim arkadaşımıza kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…