minicunga Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #1 Pollux BF-PBA | Game Garaj Black Friday Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?
Pollux BF-PBA | Game Garaj Black Friday Özel fiyatlı masaüstü oyuncu bilgisayarları en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'da www.gamegaraj.com Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz?
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #2 SSD hakkında bir fikrim yok, onun dışında güzel duruyor.
minicunga Femtopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2020 #3 Arkadaşlar sistemi satın aldım. İnşallah sağlam gelir. İstek üzerine açılış videosu ve test cekebilirim.
Arkadaşlar sistemi satın aldım. İnşallah sağlam gelir. İstek üzerine açılış videosu ve test cekebilirim.