Polo 1.4 GTI vs 1.6 TDI

Geforce Mx130

Kilopat
Merhaba, 700 bin civarı bütçeyle genç işi araba bakıyorum. Aklımda 3 model var ikisi başlıktakiler ve ardından bütçe 800e falan çıkarsa A4 1.8TFSI ama bütçe çıkması biraz zor. O yüzden bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Duruş, hız, sağlamlık açısından.

1.6TDI: Stok 90 Stage2+turbo vs 180-200 civarı çok sağlam motor, şehir dışı 4 falan şehir içi 5 duman vb. derken ceza sıkıntı olabilir.

1.4GTI: Stok 180 Stage 1 200-210 arası. Şehir içi 8 falan şehir dışı 5-6 yakıyor. Ceza anlamında tek sıkıntı egzoz o da açma kapamalı olur.

İkisine de coil veya Air ve egzoz yaptıracağım. Eğer 1.6TDI alırsam GTI Tampon falan da almak lazım ama yakıtta çok fark ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 700 bin civarı bütçeyle genç işi araba bakıyorum. Aklımda 3 model var ikisi başlıktakiler ve ardından bütçe 800e falan çıkarsa A4 1.8TFSI ama bütçe çıkması biraz zor. O yüzden bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir? Duruş, hız, sağlamlık açısından.

1.6TDI: Stok 90 stage2+Turbo vs 180-200 civarı çok sağlam motor, şehir dışı 4 falan şehir içi 5 duman vb. derken ceza sıkıntı olabilir.

1.4gtı: Stok 180 stage 1 200-210 arası. Şehir içi 8 falan şehir dışı 5-6 yakıyor. Ceza anlamında tek sıkıntı egzoz o da açma kapamalı olur.

İkisine de coil veya Air ve egzoz yaptıracağım. Eğer 1.6TDI alırsam gtı tampon falan da almak lazım ama yakıtta çok fark ediyor.

1.4 TSI polodan kaçın yağ yakıyor deli gibi fabia 1.4 TSI RS düşünebilirsiniz,1.6 TDI polo daha mantıklı olur.

1.6 TDI Stage 3 EGR iptali ile otobandaki çoğu arabayı tokatlarsınız. :D
Sorun şu ki artık çoğu polo bunu yapıyor ta ki başka polo görene kadar. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1.6 TDI stage 3 egr iptali ile otobandaki çoğu arabayı tokatlarsınız. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Oda aşırı olmaz mı hocam stage 3 motor ömrünü kısaltır 300 bin yapacak araba kaba hesap 120-140 bin km anca yapar üstüne Turbo patlatır vs. Kafanı arızadan kaldıramazsın.

1.6 TDI Stage 3 EGR iptali ile otobandaki çoğu arabayı tokatlarsınız. :D

Stage 3e kadar uğraşmamam hocam. Hazır setup veya Stage 2 yaparım.

1.4 TSI polodan kaçın yağ yakıyor deli gibi fabia 1.4 TSI RS düşünebilirsiniz,1.6 TDI polo daha mantıklı olur.
Hocam gerçekten çok mu yakıyor yağ? A4 1.8TFSI'da yağ eksiltiyor ama onun kadar yakar mı Polo?

Hocam toplam 75 ilan var, 2-3 tane de YouTube'da video var. Daha fazla bilgiye nereden ulaşırım 1.4 gtı ile çok güzel geliyordu bana.

Hocam eski forum olan donanım haber forumda çok fazla bilgi bulabilirsiniz bende bir ara çok yükselmiştim polo gtı'a lakin alınmaz o bütçeye 1.6 TDI veya 1.4 TSI confortline üstü paket golf 6 öneririm.

Hocam toplam 75 ilan var, 2-3 tane de YouTube'da video var. Daha fazla bilgiye nereden ulaşırım 1.4 gtı ile çok güzel geliyordu bana.

Ya da 2013 ve üzeri Astra J alınır bu bütçede bir de Turbo ve 1.6 CDTI 136 beygir üzmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı