Yav he he. Hiç de öyle değildir. Bakımı düzgün yapılmış ve zorlanmamış bir araç alınabilir. Lütfen bu konuda iddalaşmıyalım. Bende de Insıgna var CDTI versiyon. Fanatik de değilim. Kronik sorunları turbo hortumu yerinden çıkabilir onu da kelepçelettirebiliyorsun olmadı onun farklı türde olanları var taktırabilirsin. Sizin dediğiniz LPG takılınca baş belası oluyor çünkü o motorun yapısı LPG için uygun değil. Onun yerine LPG kullanılacaksa 1.4T daha uygundur. Yol tutuşu efsanedir geyik testi ile meşhurdur. Opsiyonludur her paketi tabi tamamen boş olanlar vardır onları istisna tutuyorum çok az sayıda. Kısaca alınabilir bir araç sanayi denilen bir şey yok. Instagramda ben bunun yanından geçmem diyenlere bakmayın

.
Poloda güzeldir stage 2 ile 200 üstü almanız muhtemel. İsterseniz Hybrid Turbo yüklemesi de yapabilirsiniz stroker motor olduğu için destekler tabi soğutmayı da ihmal etmemek kaydıyla. Yağ eksiltme sorunu var 1.4'lerde evet ama biraz da şans işi olmayan da var. Stage 2 220HP alan var. Ama 1.4'ler hassastır piston kırma gibi sorunlar olabiliyor. Yağ sıcaklığına vs dikkat etmek lazım her şey beygir demek değil. Bu düşük beygir 1.4'lerde çok nadirdir. Düzgün yüklenmesi lazım. Ama artık o işi de çözdüler manyak beygirler çıkarıyorlar. Ben ikisine de okeyim açıkçası tabi sizin fikriniz daha önemli.