USB ile bağlayınca görüyor ama ben kablosuz olarak kullanmak istiyorum 3 günden beri araştırıyorum bulamadım sorunun çözümünü bende.Kontrolcüyü başka cihaz görüyor mu?
Hocam Bluetooth dongle'ına başka cihaz bağlanabiliyor mu?
Hayır hocam ScpToolkit'in Driver'ını kurdum host disconnected yazısı çıkıyor ScpToolkit monitör'de şimdi eski ScpToolkit Bluetooth Driver'ını kurdum şimdi disconnected yazısı yerine MAC adresi cıkıyor DualShock3'ü USB'den çıkardıktan sonra hemen bağlanıyor 1 2 saniye sonra ise bağlantısı kopuyor.
Hocam sorunun çözümünü çok saçma bir şekilde buldum yarın bu sorunun çözümü için YouTube platformuna video yükleyeceğim.
Nasıl çözdüğünüz acaba? Anlatsanız da biz de çözsekHayır hocam ScpToolkit'in Driver'ını kurdum host disconnected yazısı çıkıyor ScpToolkit monitör'de şimdi eski ScpToolkit Bluetooth Driver'ını kurdum şimdi disconnected yazısı yerine MAC adresi cıkıyor DualShock3'ü USB'den çıkardıktan sonra hemen bağlanıyor 1 2 saniye sonra ise bağlantısı kopuyor.
Hocam sorunun çözümünü çok saçma bir şekilde buldum yarın bu sorunun çözümü için YouTube platformuna video yükleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.