S sc0rpion.rc Centipat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 3 24 Şubat 2020 #1 Merhaba. Ben 1.5 yıl sonra Polonya, Krakow şehrine üniversite okumaya gideceğim. İş bulma imkanı geniş olan bölüm, meslek tavsiye eder misiniz? Benim aklımda uluslararası ilişkiler bölümü var. Bu seçenekler var: International business Computer science Project management
Merhaba. Ben 1.5 yıl sonra Polonya, Krakow şehrine üniversite okumaya gideceğim. İş bulma imkanı geniş olan bölüm, meslek tavsiye eder misiniz? Benim aklımda uluslararası ilişkiler bölümü var. Bu seçenekler var: International business Computer science Project management
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 24 Şubat 2020 #2 Hepsi birbirlerinden çok farklı bölümler sen ne yapmak istediğine karar ver bence. Burada sana kimse çıkıp da şu bölümü oku işsiz kalmazsın diyemez.
Hepsi birbirlerinden çok farklı bölümler sen ne yapmak istediğine karar ver bence. Burada sana kimse çıkıp da şu bölümü oku işsiz kalmazsın diyemez.
S sc0rpion.rc Centipat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 3 24 Şubat 2020 #3 Tisy dedi: Hepsi birbirlerinden çok farklı bölümler sen ne yapmak istediğine karar ver bence. Burada sana kimse çıkıp da şu bölümü oku işsiz kalmazsın diyemez. Genişletmek için tıkla... Malesef şu an kararsızım.Ben matematik, fizik ve s. gibi derslerden nefret ederim ve çok zayıfımdır.Bu bölümlerden hangisinde dediğim dersler önemli ?
Tisy dedi: Hepsi birbirlerinden çok farklı bölümler sen ne yapmak istediğine karar ver bence. Burada sana kimse çıkıp da şu bölümü oku işsiz kalmazsın diyemez. Genişletmek için tıkla... Malesef şu an kararsızım.Ben matematik, fizik ve s. gibi derslerden nefret ederim ve çok zayıfımdır.Bu bölümlerden hangisinde dediğim dersler önemli ?
imyourhero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2016 Mesajlar 1.692 Çözümler 15 Yer Zion Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Geliştirici 24 Şubat 2020 #4 sc0rpion.rc dedi: Malesef şu an kararsızım.Ben matematik, fizik ve s. gibi derslerden nefret ederim ve çok zayıfımdır.Bu bölümlerden hangisinde dediğim dersler önemli ? Genişletmek için tıkla... Computer Science eğer yazılım yüklü ise matematik yoğunluğu vardır. İşin içinde de, derslerde de.
sc0rpion.rc dedi: Malesef şu an kararsızım.Ben matematik, fizik ve s. gibi derslerden nefret ederim ve çok zayıfımdır.Bu bölümlerden hangisinde dediğim dersler önemli ? Genişletmek için tıkla... Computer Science eğer yazılım yüklü ise matematik yoğunluğu vardır. İşin içinde de, derslerde de.
BizowiE Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 905 Çözümler 3 9 Temmuz 2023 #5 Polonya vize danışmanlığı veriyoruz siz lazım mıdır? @sc0rpion.rc