42SHADOWANK
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar ben erasmus aracılığıyla Polonya'nın Katowice şehrindeyim buradan bir telefon almak istiyorum 2015'in Şubat ayında döneceğim ve kafamda G2 ve S4 var burada 300-500 tl daha ucuza geliyor benim sorularım;
Hangi telefonu tercih etmeliyim?
Şubata kadar fiyatları düşer mi?
Lg G2'nin sd kart girişi yokmuş 16 gb yetiyor mu?
En fazla kaç telefon getirebilirim çünkü bir de kardeşime almak istiyorum yani 2 tane getirebilir miyim?
LG G2:Smartfon LG G2 Czerwony, Smartfony - Media Markt Yaklaşık 950 Türk lirası
Samsung Galaxy S4:Smartfon SAMSUNG Galaxy S4 (16GB) White Frost GT-I9505, Smartfony - Media Markt Bu da 1050 Türk lirası gibi bir fiyatı var.
Bu arada Türkiye'ye girerken galiba 100 tl vergi alıyorlarmış yani fiyatlar G2: 1050 TL S4: 1150 TL olacak galiba cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Hangi telefonu tercih etmeliyim?
Şubata kadar fiyatları düşer mi?
Lg G2'nin sd kart girişi yokmuş 16 gb yetiyor mu?
En fazla kaç telefon getirebilirim çünkü bir de kardeşime almak istiyorum yani 2 tane getirebilir miyim?
LG G2:Smartfon LG G2 Czerwony, Smartfony - Media Markt Yaklaşık 950 Türk lirası
Samsung Galaxy S4:Smartfon SAMSUNG Galaxy S4 (16GB) White Frost GT-I9505, Smartfony - Media Markt Bu da 1050 Türk lirası gibi bir fiyatı var.
Bu arada Türkiye'ye girerken galiba 100 tl vergi alıyorlarmış yani fiyatlar G2: 1050 TL S4: 1150 TL olacak galiba cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.