Bu durumda bu kablo ile mikrofonu çalıştıramazsınız. Sadece ses vermeye yarayan bir kablo. Ayrıca kablo destekleseydi bile mikrofonu kullanabilmeniz için dönüştürücüye ihtiyacınız olurdu çünkü girişleriniz ses ve mikrofon olarak ayrılmış.
Ürününüz Bluetooth olduğundan dolayı Bluetooth bağlanarak mikrofununu kullanabilirsiniz fakat bunu kablolu yapmanızın bir yolu yok.
Kutunun üzerinde yazan marka ve modeli söyleyeceksiniz. Bunun için TeamViewer kullanmaya gerek yok.
Başlat'a Ses ayarları yazdığınızda Giriş kısmında hangi cihaz seçili? Windows bilgisayarınızda sol altta görünen pencerelere basıp Ses ayarları yazdığınızda çıkan şeye tıkladıktan sonra çıkan ekranda Giriş kısmında seçili bir cihaz gözükmesi gerekli. Orada ne yazıyor?
Kasaya tek bir kablo mu taktın yoksa çift mi? Tek ise masaüstü bilgisayarda Mikrofon+Kulaklık algılayacak şekilde giriş yok, ikisi birdir. Bu yüzden algılamıyor olabilir.
Ayrıca dokunmatik ekranlı bir monitör mü kullanıyorsun? Kalem girişi görünüyor sistemde. Notebook kullanıyor olabilir misin?