omerutkukarali Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Polosmart FS55 alınır mı? Müzik için alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2024
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Sesi dışarı fazla vereceğini sanmıyorum ancak mikrofon kalitesi pek beklentinizi karşılamayabilir. Zaten müzik dinleyecekseniz memnun kalabilirsiniz.
Sesi dışarı fazla vereceğini sanmıyorum ancak mikrofon kalitesi pek beklentinizi karşılamayabilir. Zaten müzik dinleyecekseniz memnun kalabilirsiniz.
omerutkukarali Femtopat Katılım 11 Kasım 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 Bana net cevap lazım dışarı hiç ses vermese yeter verir mi? 12acar21 dedi: Sesi dışarı fazla vereceğini sanmıyorum ancak mikrofon kalitesi pek beklentinizi karşılamayabilir. Zaten müzik dinleyecekseniz memnun kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Bana net cevap lazım dışarı hiç ses vermese yeter verir mi? 12acar21 dedi: Sesi dışarı fazla vereceğini sanmıyorum ancak mikrofon kalitesi pek beklentinizi karşılamayabilir. Zaten müzik dinleyecekseniz memnun kalabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler