Samed Karaca Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 703 Çözümler 1 Yer İstanbul 5 Şubat 2024 #1 Polosmart Psm68 Magsafe Mıknatıslı Kablosuz Şarj Cihazı Beyaz - Fiyatı, Yorumları Polosmart Psm68 Magsafe Mıknatıslı Kablosuz Şarj Cihazı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu şarj aleti alınır mı? Malum orijinali biraz pahalı. Telefonu ısıtıyor diyenleri gördüm bir sorun olur mu?
Polosmart Psm68 Magsafe Mıknatıslı Kablosuz Şarj Cihazı Beyaz - Fiyatı, Yorumları Polosmart Psm68 Magsafe Mıknatıslı Kablosuz Şarj Cihazı Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu şarj aleti alınır mı? Malum orijinali biraz pahalı. Telefonu ısıtıyor diyenleri gördüm bir sorun olur mu?
clareon Megapat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 580 Makaleler 3 Çözümler 1 5 Şubat 2024 #2 Ucuz kablosuz şarj cihazı önermiyorum. Gerçekten yüksek ısı oluşturuyorlar ve böyle bir konuda güvenilir markalardan şaşmayın bence.
Ucuz kablosuz şarj cihazı önermiyorum. Gerçekten yüksek ısı oluşturuyorlar ve böyle bir konuda güvenilir markalardan şaşmayın bence.