BİM'de sanırım şu an yeni olan PSG06 var diye hatırlıyorum. Benim linkte attığım kulaklık + PSG05 koldu hatırladığım kadarıyla. Kulaklık da şu an kafamda, mikrofonu çok iyi ve ses kalitesi de inanılmaz.
BİM'de sanırım şu an yeni olan PSG06 var diye hatırlıyorum. Benim linkte attığım kulaklık + PSG05 koldu hatırladığım kadarıyla. Kulaklık da şu an kafamda, mikrofonu çok iyi ve ses kalitesi de inanılmaz.
Bende de o var. Tadından yenmiyor. Yalnız internetten aldığım kolun 1 analogu ölü nokta dolu. Bimden aldığım zamanki gayet iyi çalışıyordu, hala gram sıkıntısı yok. İnternetten alacaksanız hepsiburadayı öneremiyorum.
Bende de o var. Tadından yenmiyor. Yalnız internetten aldığım kolun 1 analogu ölü nokta dolu. BİM'den aldığım zamanki gayet iyi çalışıyordu, hala gram sıkıntısı yok. İnternetten alacaksanız Hepsiburada'yı öneremiyorum.
Ben kolu alalı epey oldu hala daha cayır cayır çalışıyor. Tavsiye ederim. Ucuza getirmek istiyorsanız dolap mantıklı güvenilir satıcılar var bende oradan satın aldım şahsen. Ekstra para ödemek mantıksız geldi.