Çözüm Polosmart PGM05 Phoenix 7.1 kulaklık yazılımı ve ses sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
100TL BİM'de
Sağdan gelen ayak sesi soldan.
Soldan gelen ayak sesi sağdan geliyor neden?

Hocam bunu hallettim eline sağlık lâkin mikrofon çok az bir ses alıyor. Nereden ayarlayabiliriz? Rica etsem ses kaydedicisine girip sesini kaydeder misin? Hem konuş hem konuşma sesin nasıl geliyor bir dinle. Konuşmadığın anlarda uğultu gibi bir ses geliyor mu iletir misin bana?

Benim tam da öyle bir ses geliyor hocam. Sesim anlaşılmıyor uğultudan.

O zaman benlik değil sorun öyle mi?
Valla bende ne yaptıysam olmadı dostum. Gelen ses baya baya iyi fakat mikrofandan giden ses aşırı kötü . Ses kaydediciden bakabilirsin zaten . Uğultudan kendi sesin duyulmuyor ne yazık ki.

Hocam dediklerinizi yaptım düzeldi ama bu sefer de ses aşırı derecede ekolu geliyor, onu nasıl düzeltebilirim? Aynı boşlukta konuşuyormuşum gibi geliyor.

böyle yaptım ama yine de sesler ters geliyor ne yapmam gerek
Yukarıdaki mod Manuelde, el simgesinde kalacak.
7.1'in kutucuğunu işaretlediğinizden emin misiniz?
Hocam dediklerinizi yaptım düzeldi ama bu sefer de ses aşırı derecede ekolu geliyor, onu nasıl düzeltebilirim? Aynı boşlukta konuşuyormuşum gibi geliyor.
Çevre efektleri kapalı olsun, EKO da, banada aynısı oluyordu:

Benim tam da öyle bir ses geliyor hocam. Sesim anlaşılmıyor uğultudan.
Bende uğultu yok hocam tertemiz.
Mikrofon Boostu açık/kapalı deneyin:

SingFX açıksa kapatın, sesi değiştiriyor:

Ses düzeyini kısın, genelde bundan oluyor:

Hala olmuyorsa şunları yapın:
Multimedia özeliklerine basın.

AGC kapalı olsun, cızırtı genelde bundan olur, bu hassas olsun diye bir ayardır:

VE ECHO'YU kapatın:

Sonra uygulaya basın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…