NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 5 Şubat 2022 #11 Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yukarıdaki açıklama bunu belli ediyor galiba.
Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Evet, yukarıdaki açıklama bunu belli ediyor galiba.
Enes28x Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #12 Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Ürünü bugün aldım ve açıkçası benim için tek sorunu dip ses şu anlık ve bu bazen aşırı rahatsız edebiliyor. Son düzenleme: 6 Şubat 2022
Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef. Ayhan the Great dedi: Ürünü aldın mı? Genişletmek için tıkla... Ürünü bugün aldım ve açıkçası benim için tek sorunu dip ses şu anlık ve bu bazen aşırı rahatsız edebiliyor.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 6 Şubat 2022 #13 Enes28x dedi: Hayır maalesef. Ürünü bugün aldım ve açıkçası benim için tek sorunu dip ses şu anlık ve bu bazen aşırı rahatsız edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Dip ses biraz sıkıntı gibi, kullandıkça azalıyor ama ya da ben alıştım bilemiyorum. Haksız mıyım?
Enes28x dedi: Hayır maalesef. Ürünü bugün aldım ve açıkçası benim için tek sorunu dip ses şu anlık ve bu bazen aşırı rahatsız edebiliyor. Genişletmek için tıkla... Dip ses biraz sıkıntı gibi, kullandıkça azalıyor ama ya da ben alıştım bilemiyorum. Haksız mıyım?
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Şubat 2022 #14 Aeronight dedi: Ben 1 yıldır Polosmart DS4 kullanıyorum ve aşırı memnunum daha sorun çıkarmadı ve Dualshock 4 v2'nin tıpa tıp aynısı. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyordum, ihtiyaçtan sattım : keşke satmasaydım. O fiyata yerini dolduracak gamepad yok.
Aeronight dedi: Ben 1 yıldır Polosmart DS4 kullanıyorum ve aşırı memnunum daha sorun çıkarmadı ve Dualshock 4 v2'nin tıpa tıp aynısı. Genişletmek için tıkla... Ben de kullanıyordum, ihtiyaçtan sattım : keşke satmasaydım. O fiyata yerini dolduracak gamepad yok.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 6 Şubat 2022 #15 Polosmart iyidir bende akıllı saati var taş gibi ama artık kullanmıyorum.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 6 Şubat 2022 #16 Taylor Swift Fan Cl dedi: Ben de kullanıyordum, ihtiyaçtan sattım : keşke satmasaydım. O fiyata yerini dolduracak gamepad yok. Genişletmek için tıkla... Gamepad değil hocam kulaklıktan bahsediyoruz, karıştırınız herhalde. XEfe.Bey dedi: Polosmart iyidir bende akıllı saati var taş gibi ama artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz maaliyet kısmak için plastik kalitesini düşürüyorlar sanki, geri kalanı güzel.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Ben de kullanıyordum, ihtiyaçtan sattım : keşke satmasaydım. O fiyata yerini dolduracak gamepad yok. Genişletmek için tıkla... Gamepad değil hocam kulaklıktan bahsediyoruz, karıştırınız herhalde. XEfe.Bey dedi: Polosmart iyidir bende akıllı saati var taş gibi ama artık kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Biraz maaliyet kısmak için plastik kalitesini düşürüyorlar sanki, geri kalanı güzel.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Şubat 2022 #17 NovaRiper dedi: Gamepad değil hocam kulaklıktan bahsediyoruz, karıştırınız herhalde. Biraz maaliyet kısmak için plastik kalitesini düşürüyorlar sanki, geri kalanı güzel. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Polosmart'ın DS 4 ürününden bahsetmiş, kulaklıktan değil. Konuya değil, mesaja hitaben yazdım.
NovaRiper dedi: Gamepad değil hocam kulaklıktan bahsediyoruz, karıştırınız herhalde. Biraz maaliyet kısmak için plastik kalitesini düşürüyorlar sanki, geri kalanı güzel. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Polosmart'ın DS 4 ürününden bahsetmiş, kulaklıktan değil. Konuya değil, mesaja hitaben yazdım.
Enes28x Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #18 NovaRiper dedi: Dip ses biraz sıkıntı gibi, kullandıkça azalıyor ama ya da ben alıştım bilemiyorum. Haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet bence de tek sıkıntısı şu anlık o gibi ama alıştıktan sonra dikkat etmediğin sürece duyulmuyor.
NovaRiper dedi: Dip ses biraz sıkıntı gibi, kullandıkça azalıyor ama ya da ben alıştım bilemiyorum. Haksız mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet bence de tek sıkıntısı şu anlık o gibi ama alıştıktan sonra dikkat etmediğin sürece duyulmuyor.
NovaRiper Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus ROG Strix G18 Intel Core i9 13980HX Nvidia GeForce RTX 4070 32GB DDR5 4800MHz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisliği Öğrencisi 6 Şubat 2022 #19 Taylor Swift Fan Cl dedi: Arkadaş Polosmart'ın DS 4 ürününden bahsetmiş, kulaklıktan değil. Konuya değil, mesaja hitaben yazdım. Genişletmek için tıkla... Benim hatam hocam kusura bakmayın, siz deyince farkettim.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Arkadaş Polosmart'ın DS 4 ürününden bahsetmiş, kulaklıktan değil. Konuya değil, mesaja hitaben yazdım. Genişletmek için tıkla... Benim hatam hocam kusura bakmayın, siz deyince farkettim.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 6 Şubat 2022 #20 NovaRiper dedi: Benim hatam hocam kusura bakmayın, siz deyince farkettim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, olur arada.
NovaRiper dedi: Benim hatam hocam kusura bakmayın, siz deyince farkettim. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah, olur arada.